Dér Henit volt párja folyamatosan sértegette - Elégedetlen volt az alakjával
Dér Heni párja mellett fanatikus edzésbe kezdett, hogy megfeleljen neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni mindig is szép volt, de jó pár évvel ezelőtt igazi bomba formába hozta magát. Sokan megirigyelhetik nőies idomait és tónusos izomzatát.

Hollywoodi sztárokat megszégyenítő alakja mögött kitartó edzések sora áll. Bár elégedett volt külsejével, szeretett volna még többet kihozni belőle. Saját akaratereje is sokat nyomott a latban, de párjának is nagy szerepe volt életmódváltásában. 

Dér Henit sokat sértegette volt vőlegénye 

A 33 éves sztárt sokszor illette gúnynevekkel volt párja. Például a Shrek című mesefilm egyszer csinos hercegnő, máskor bumfordi ogre szereplője, Fiona nevén szólította az énekesnőt, ezzel utalva arra, hogy szerinte az alakja nem tökéletes.

dér-heni-női-titkok
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andival

- Fionának hívott a volt vőlegényem, de ő azt gondolta, és úgy is adta elő, mintha ez aranyos és vicces lett volna. Akkor sem mondta, hogy nagyon jól nézek ki, amikor már tényleg látványos volt a változás. Ha nem lennék saját testtudattal rendelkező nő, akkor ez nagyon durván be tudna vésődni a tudatomba - mesélte a dögös énekesnő a Life TV Női titkok Várkonyi Andival című műsorában.

A kritikák után Dér Heniben égett a vágy, hogy megmutassa, meg tudja csinálni, ő is tud bombázó lenni. Ezt a nyomást tetézte, hogy exvőlegénye sportolócsaládból származik, és ő maga is sportoló volt, ami csak növelte az énekesnőben a kisebbrendűségi érzést. 

Kezdeti motivációja megváltozott, amikor elkezdte érezni és látni a változást, és már nem párja vagy annak családja miatt járta megszállottan a konditermeket, hanem a saját maga által kialakított képnek akart megfelelni.

Sztárok ritkán látott lánytestvérei

Képes összeállításunkban olyan hazai sztárok húgait nézheted meg, mint Hódi Pamela, Dér Heni, Kiss Ramóna és Borbély Alexandra.

Ezt is szeretjük