A magyar énekes 24 évvel fiatalabb nőt szeret - Válása után találta meg a boldogságot
Demeter György egy perc alatt beleszeretett a 36 éves Juditba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demeter Györgyöt a legnagyobb sztárok első számú vokalistájaként emlegetik, olyan nagy nevekkel dolgozott együtt éveken át, mint Demjén Ferenc, Somló Tamás, Balázs Fecó, Koncz Zsuzsa vagy az Omega együttes. A nyáron hatvanadik születésnapját ünneplő zenészt sokan ismerhetik az XL Sisters együttesből is, napjainkban pedig a Bulldózer frontembereként tevékenykedik. A zenésszel sok jó és rossz dolog történt az utóbbi időszakban, hat éve nem lát a bal szemére, a jobb szemére is megvakult, mert elpattant benne egy ér, 13 éve tartó házassága pedig két évnyi állandó konfliktus miatt véget ért. Most azonban fordult a kocka, a sztár amellett, hogy újra lát a jobb szemével egy injekciónak köszönhetően, egy fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot - erről a Story magazin áprilisi számában mesélt.

Ő Demeter György fiatalabb párja

Demeter József elmondta, hogy a feleségével az utóbbi két évben rengeteget veszekedtek, emiatt a válás mellett döntöttek. Ennek ellenére nem maradt sokáig egyedül, a szerelem váratlanul toppant az életébe. A nála 24 évvel fiatalabb Juditba akkor szeretett bele, amikor egyik szemével sem látott.

Demeter György és párja, Judit.
Demeter György és párja, Judit.
Fotó: Facebook/Demeter György

- Kiderült, Judittal évtizedek óta ismerjük egymást, a szülei Demjén Rózsi-rajongók, minden koncertünkön ott voltak, hozták magukkal a lányukat is, sőt, miután cukrászok, minden Rózsi-szülinapra hoztak tortát is neki. Évtizedekig elmentünk egymás mellett, majd szeptemberben eljött a zenekarom koncertjére, beszélgetni kezdtünk, és egy perc alatt egymásba szerettünk - nyilatkozta a lapnak.

Hozzátette, nem új kedvese miatt válik a feleségétől, hanem azért, mert régóta voltak gondjaik egymással. Judittal nagyon komolyra fordult a kapcsolatuk.

- Már össze is költöztünk. Talán soha nem voltam még ilyen boldog, mint most - tette hozzá.

Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb nőt szeret

Ernyey Béla és csinos felesége, Balaton Dóra 2008-ban szerettek egymásba. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő a legendás színész és író nagy szerelme.

Ezt is szeretjük