Delhusa Gjon eljegyezte 42 évvel fiatalabb párját - Babát is terveznek
Delhusa Gjon és fiatalabb kedvese, Fanni kapcsolata még komolyabbra fordult.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Delhusa Gjon és a nála 42 évvel fiatalabb párjának, Fanninak sokan nem jósoltak túl nagy jövőt, amikor kiderült, hogy egy párt alkotnak. Ám kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, hiszen már 2014 óta együtt élnek. A tévénézők egy kicsit közelebbről is megismerhették a szerelmeseket, amikor szerepeltek az RTL Klubon futó Nyerő Páros második évadában 2018 őszén. A kapcsolatuk most még komolyabbra fordult, hisz eljegyezték egymást - erről a Best magazinnak mesélt a zenész.

Delhusa Gjon és szerelme babát is terveznek

A népszerű énekes elmondta, hogy 23 éves menyasszonya egy igazán bölcs lélek, sok mindenben hasonlít az édesanyjára. Ő ellenben igazi bohém művészlélekként sok mindenről elfeledkezik, például a számlák befizetéséről.

- Fanni tart kordában, a körmömre néz, süt-főz rám, gondját viseli a lovaknak, kutyáknak, cicánknak, mindezt szó nélkül. És szeret otthon lenni, vég nélkül csacsogni, én pedig boldogan hallgatom őt - vázolta fel a kapcsolatukat a lapnak.

Delhusa Gjon és fiatalabb szerelme, Fanni februárban részt vettek a 20. Story-gálán.
Delhusa Gjon és fiatalabb szerelme, Fanni februárban részt vettek a 20. Story-gálán.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Fanni elmesélte, hogy élsportolóként mindig idősebb emberek vették körül, így köztük szocializálódott. Hozzátette, Delhusa Gjon élete első igaz, és reméli, hogy az utolsó nagy szerelme, előtte pedig még nem volt komoly kapcsolata.

A pár egyre többet gondol a jövőjére, a zenész elárulta, a bakancslistáján már régóta szerepel, hogy egyszer szülessen egy lánya, reménykedik, hogy Fannival a jövőben sikerül egy kislányt összehozniuk. Bár kedvese még abban az életszakaszban van, amikor a karrierjét építi, ha minden jól alakul, nemsokára akár üzletvezető is lehet belőle a munkahelyén. Miután elérte a céljait, ő is benne van a családalapításban.

Megvolt az eljegyzés, jöhet az esküvő és a baba.

- Én szűk körű szertartást szeretnék, és azt, hogy lovon mondjuk ki a boldogító igent, Fanni hintón szeretne a templomba menni, és utána kétnapos, százfős, igazi parasztlakodalomról álmodozik - tette hozzá az énekes.

Ezt is szeretjük