Közös fotók! Nézd, hogy megnőttek Demcsák Zsuzsa eleven gyerkőcei
Demcsák Zsuzsa kisfiával és lányával egy különleges kiránduláson vett részt a közelmúltban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa klímanagykövetként szívén viseli a természet értékeinek megőrzését, amit gyermekeinek is szeretne tovább adni.

A csinos sztármami persze nem csak a természetjárás, hanem a közös program és vidám időtöltés miatt is szívesen szervez érdekes programokat gyerkőceinek.

Szeretnek közösen túrázni

Zsuzsa és gyerekei ezúttal a GEO akció napon vett részt, ahol több sztárral együtt - többek közt Váczi Gergővel és SP-vel - indultak felfedező túrára.

A játékos kirándulás célja az volt, hogy a hazai hírességek és az általános iskolás gyerekek közösen fedezzék fel a Duna-Ipoly Nemzeti Park kincseit. A szervezők reményei szerint az eseménnyel sikerült felhívniuk a figyelmet a fajok sokszínűségének megőrzésére.

- Környezettudatosan nevelem a gyermekeimet. Nagyon szeretik az állatokat, a természethez közel lenni, remélem ez így is marad. Sokat kirándulunk a családdal, ennek ellenére a mai nap hatalmas élmény volt Tamarának és Benedeknek – mesélte a kirándulás után Zsuzsa.

SP-vel is összebarátkoztak

Demcsák Zsuzsa lurkói, Benedek és Tamara az egésznapos program keretében részt vehettek madárgyűrűzésen és vízitúrán is, de egy profi laboratóriumban is megfigyelhették az apró állatok viselkedését.

- Egész vissza úton arról meséltek, milyen jó volt a madárgyűrűzés és az ebihal halászat. Ráadásul egy új barátot is szereztek, nagyon odavoltak SP-ért, még ebédre is meghívták hozzánk – mesélte nevetve a Mokka műsorvezetője, aki boldogan csatlakozott a GEO magazin akció napjához.

A kicsik végig nagy élvezettel járták az erdőket, amiben nagy szerepe lehetett abban, hogy anyukájuk is jó példát mutatott. Az öt- és hatéves, eleven kis sztárcsemeték nem csak a növények és állatok közt, de a sztárok társaságában is jól érezték magukat, sőt, SP-vel rögtön barátságot is kötöttek.

- Zsuzsa gyermekei nagyon jó fejek, a program pedig nagyon érdekes volt. A mikroszkópos megfigyelések különösen tetszettek - lelkendezett A Nagy Duett tinisztárja, aki erre a napra újra kisfiú lehetett.

Fotók: Redlemon

Ezt is szeretjük