Jut elég idejük egymásra? Ördög Nóra őszintén vallott házassága titkairól
Ördög Nóri és férje, Nánási Pál mindennapjaikról beszéltek a Reggeli műsorában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub közkedvelt műsorvezetőjét, Ördög Nórát gyakran láthatjuk feltűnni a képernyőn, hiszen ő a Csillag születik és az X-Faktor háziasszonya is.

Férjével, Nánási Pállal együtt már ritkábban jelennek meg nyilvánosan, inkább csak hivatalos rendezvényeken vesznek részt.

Egymásra mindig szakítanak időt

A szimpatikus sztárpár ezúttal kivételt tett, és örömmel vallottak életükről, mindennapjaikról és szerelmükről a csatorna Reggeli című beszélgetős műsorában.

A fotósról köztudott, hogy szenvedélyesen fotózza feleségét, lakásukban már kisebb kiállítás van már Nóri fotóiból. Még háromdimenziós felvételt is készített gyönyörű feleségéről.

A képek mellett a pár hétköznapjai is szóba kerültek, kiderült például, hogy harmonikus és romantikus a közös életük, ráadásul Nóri lassan beletanul a főzésbe is, bár kevés ideje van a konyhában sürgölődni.

- Neki kevés ideje jut a főzésre, mondjuk inkább így, egymásra viszont mindig jut időnk - vallotta be Nánási.

Van, aki féltékeny a boldogságukra

A sztárpár irigylésre méltó összhangjára és boldogságára sokan féltékenyek, sőt, még a családban se nézi mindenki jó szemmel Nóriék összebújását. Nem az anyósról vagy a testvérekről van szó, hanem a pár kedvencéről, Pityuról, a magyar vizsláról.

- Nyaralásra csak ritkán visszük magunkkal, mert az nagyon fárasztó. Idén nyáron még nem tudom, hogy lesz, mert nagyon be vagyunk táblázva. De ha akad egy hét, biztos elmegyünk valahová - osztotta meg terveit a bájos műsorvezető.

Nóri és Pali egyébként fontosnak tartják, hogy jusson idejük egymásra és a romantikára, még úgy is, hogy Nóri a határon túli országokat járja az X-Faktor válogatóval,  Palinak pedig most nyílt kiállítása háromdimenziós művészfotóiból.

A mozgást és táncot ábrázoló felvételekhez Tunyogi Henriett táncművész állt modellt. A képek érdekessége, hogy két fényképezőgéppel, két szögből készültek, a fotós szerkesztette őket össze térhatású felvétellé.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ezt is szeretjük