Demcsák Zsuzsa randizott irtó jóképű férfival - Ezért hagyta faképnél 3 perc után
Demcsák Zsuzsa szerint a férfi annyira buta volt, hogy fel sem fogta, miért maradt hoppon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok kislány álmodozik arról, hogy egyszer találkozik a mesebeli herceggel. Amikor azonban felnőttként találkoznak egy piszkosul jóképű férfival, nemegyszer csalódnak, mert kiderül: a megnyerő külső mögött sokszor nincs semmi, a szépségükön túl mással nem tudják lenyűgözni a nőket. 

Demcsák Zsuzsa a Life TV-n hétköznap délutánonként jelentkező Brékingben mesélte el, hogy vele is megesett hasonló.

Demcsák Zsuzsa és a szépség

- Én találkoztam életemben olyan pasival, akinél rajzolni nem lehet szebbet. Leültünk beszélgetni, és három perc után arra kértem: "figyelj, csinálj bármit, csak ne beszélj!" Aztán felálltam, és elmentem. Szerintem föl se fogta, miért, annyira buta volt - osztotta meg a nézőkkel a csinos tévés. 

demcsak-zsuzsa
Fotó: Life TV/Bréking

Az előnyös külső annak kapcsán került szóba, hogy egy brit édesanya támogatná azt, hogy 14 éves lányát plasztikai műtéteknek vessék alá, mert szerinte csak azok az emberek tudnak érvényesülni, akik szépek. Ő úgy gondolja, mivel a gyereke nem elég szép, és emellett nem valami eszes, a tanulásban nem jeleskedik, ezért a külsejébe fektetne be, hogy a lány minél sikeresebb lehessen az életben. 

demcsak-zsuzsa-breking2
Fotó: Life TV/Bréking

- Nekem 14 éves a lányom. Mivel viszonylag korán szültem, feltételezem, hogy hasonló korú lehet az említett anyuka, mint én. Számára az az érték, a gyereke ahogy kinéz, és nem az, amiben ő felnőtt? Vagy ennyire torzul a világunk a tekintetben, hogy mivel lehet érvényesülni? Én világ életemben azt tanultam, azt láttam a környezetemben, hogy "tanulj, tanulj, tanulj!" - fejtegette Demcsák Zsuzsa. 

Demcsák Zsuzsa édesanyja

Demcsák Mária kortalan, elegáns jelenség. Ismert üzletasszony, a Piac & Profit gazdasági magazin alapítója, a gazdasági szaksajtó meghatározó alakja, gazdasági szakújságíró, lapalapító, kiadó, aki profi válságkommunikációs és jogi tanácsadó is lett a lánya mellett, a krízishelyzetekben - különösen a válás során - segítette, ahogy tudta. 

Ezt is szeretjük