Demcsák Zsuzsa modellként kezdte 18 évesen: így kötött ki a tévénél

Demcsák Zsuzsának minden adottsága megvolt, hogy meghódítsa a kifutót.

Demcsák Zsuzsa modellként
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jó reggelt, Magyarország!, Mokka, Farm VIP, Bréking - ezekben a produkciókban egy a közös, mindegyik műsorvezetői székében helyet foglalt Demcsák Zsuzsa. A 43 éves tévést a ’90-es évek közepe óta láthatjuk a képernyőn.

Országos ismertségre az 1997-ben indult Fort Boyard - Az erőd című műsorral tett szert, de nem ezzel került be a szórakoztatóiparba. Egy egész más szakmával indította el a karrierjét, 18 évesen modellként bontogatta a szárnyait.

Demcsák Zsuzsa modellként kezdte a karrierjét

A Liluland vendégeként árulta el, hogy indult a pályafutása. Liluval a régi időkről nosztalgiáztak, ekkor derült ki, hogy ismeretségük egy modellválogatón indult. A többfordulós manökenversenyre mindketten élénken emlékeznek: az RTL Klub szőke műsorvezetője a magassága miatt nem jutott tovább, ám Demcsák Zsuzsának minden adottsága megvolt a kifutóhoz, nem csoda, hogy végül a döntőbe került, és le is szerződtette egy ügynökség.

Demcsák Zsuzsa 1997-ben a Fort Boyard – Az erőd című műsorban 19 évesen.
Demcsák Zsuzsa 1997-ben a Fort Boyard – Az erőd című műsorban 19 évesen.
Fotó: TV2/Fort Boyard - Az erőd

- Nagyon halk szavú, csendes, nagyon magas lány voltál, akire mindenki azt mondta, hogy ő az a kifejezetten topmodellalkat: nagyon szabályos, és olyan magas, hogy mindenki feje felett átnéztél - jellemezte vendégét Lilu a Makeup/Down adásában.

lilu-demcsák
Fotó: YouTube/Liluland

Bár Demcsák Zsuzsának minden adottsága megvolt ahhoz, hogy nemzetközileg is keresett modellé váljon, az élet más útra terelte. Az ügynökség, amelyhez a verseny után került, elküldte egy tévés válogatóra a Magyar Televízióhoz. 

- A modellkedés nagyon rövid szakasz volt, mert hamar eljutottam a Magyar Televízió műsorvezetői válogatójára, oda kerestek egy induló, újszerű magazinműsorba műsorvezetőt. 1996-ot írtunk, nem indultak még el a kereskedelmi televíziók. Elmentem egy castingra, ahol ott voltak a frissen végzett színművészetisek, az első műsorvezető osztály: Batiz, Marsi, Hollós és Stahl Juci volt ott. Hát, így kezdtem el tévézni - emlékezett vissza.

Demcsák Zsuzsa és Ábel Anita ugyanolyan ruhában

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP döntőjében, Ábel Anita a Nicsak, ki vagyok? egyik adásában viselte a hosszú ruhát. Szerinted kinek állt jobban?

Demcsák Zsuzsa és Ábel Anita ugyanolyan ruhába öltözött – Mindketten egy-egy műsorban viselték

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP döntőjében, Ábel Anita a Nicsak, ki vagyok? egyik adásában viselte a hosszú ruhát.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük