Kárász Róbert és gyönyörű lányai: Anna és Rozi barna hajú szépségek
Kárász Róbert melle dagad a büszkeségtől lányai oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ugyan Kárász Róbert a Csokonai Vitéz Mihály Tanítóképző Főiskola és Egyetem hallgatója volt, nem a tanári szakma lett a hivatása, tévésként ismerte meg az ország. Miután elvégezte a MÚOSZ Bálint György Újságíró Iskolát, a Magyar Rádió szerkesztője lett. 

Ezután megfordult a Pécsi TV-nél, az RTL Klubnál és a Magyar Televíziónál is, majd a TV2 Mokkájának házigazdájaként láthattuk egészen 2016 áprilisáig. Egy évvel később az ATV-hez igazolt, ma az ATV START műsorvezetőjeként találkozhatunk vele a képernyőn.

Kárász Róbert és lányai

A sztár mindeközben édesapává vált: Anna Flóra 1996-ban született, Rozi pedig 2005-ben jött a világra. Ő nem az a fajta híresség, aki elárasztaná gyermekei fotóival a közösségi médiát, de nem is rejtegeti lányait az Instagram-követők elől. Ha van rá alkalom, büszkén mutatja meg, milyen szépek. 

Ha olyan képet tesz közzé, amelyen hármasban szerepelnek, mindig számíthat arra, hogy a hozzászólók ódákat zengnek a lányok szépségéről. Ez a legutóbbi közös mozizáson készült fotó esetében sem volt másként. A kommentszekciót elárasztották a bókok. 

Kárász Róbert egyébként a posztjai alapján igazi laza apuka, aki simán ugratja gyerekeit, persze mindig csak viccből. Például szeptember elsején azzal heccelte kisebbik lányát, hogy biztos nagyon várja az iskola első napját.

Míg Rozi még a gimnáziumi tanulmányait folytatja, addig nővére már a karrierépítés útjára lépett. Édesapja nyomdokaiba lépve a média világába vágyik, a Károli Gáspár Református Egyetem kommunikáció és média szakán végzett. Esetében már az is bebizonyosodott, hogy apjával a munka terén is megértik egymást. 2019-ben az apja egyik szívügyeként kezelt jótékonysági programjában, az Ezer Lámpás Éjszakája koncertsorozatban rendezvényszervezőként vett részt.

- Sosem nyomasztottam ezzel, úgy gondoltam, az a helyes, ha a saját útját járja. Éppen ezért különösen nagy öröm volt számomra, amikor azzal az ötlettel állt elő, hogy szeretne segíteni. Kommunikáció szakra járt, de a szakterülete a vizuális kommunikáció, így amellett, hogy gyakornokoskodott a programban, egy operatőrrel anyagokat is készítettek az eseményen, amit majd ő vág meg - mesélte az év júniusában a műsorvezető a Blikknek.

 Ákos és lányai

Ákos fia, Márton 1998-ban született, majd érkezett a három lány: Anna 2002-ben, Kata 2005-ben, Júlia 2010-ben. A két idősebbik már nagykorú, egyetemre járnak, a középső lány tinédzser, a kicsi pedig kamasz. Kata éppen a tinik lázadó korszakában van, megkérdőjelezi az otthoni mintákat. Képes összeállításunkban megnézheted az énekes fotóit, amelyeken mind a négy gyermeke látható.  

Ezt is szeretjük