Demcsák Zsuzsa ehhez a világsztárhoz akart feleségül menni - Levelet is írt neki
Demcsák Zsuzsa a Life TV Bréking című műsorában árulta el, ki az a világhírű énekes, akinek leveleket írt, hogy vegye feleségül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa kamaszkorában valószínűleg nem gondolta volna, hogy 42 évesen egy indiai férfinak lesz a boldog felesége. 

A tévés a Life TV hétköznap délutánonként jelentkező, Bréking című műsorában vallotta be, hogy akkoriban egy amerikai énekeshez szeretett volna hozzámenni. 

Demcsák Zsuzsa kamaszkori szerelme

A műsorvezető az Ázsia Expressz 2 forgatásán szeretett bele Krishanba, akihez tavaly áprilisban, a helyi szokások szerint ment feleségül. A férje 2019 júliusában érkezett meg Magyarországra, majd a hivatalos ügyintézés miatt vissza kellett térnie Indiába. Az itthon is elfogadott frigyet végül napra pontosan az egyéves évfordulójukon kötötték meg. Demcsák Zsuzsa azt nyilatkozta, úgy érzi, ez az első igazi házassága.  

demcsak-zsuzsa2
Fotó: Life TV/Bréking

Kamaszként még arról álmodozott, hogy az esküvőjén Michael Jacksonnal áll az oltár elé. A húsz évvel idősebb énekesnek leveleket is írt. 

- Michael Jacksonnak leveleket írtam 13 évesen. Beleírtam, hogy sokkal idősebbnek nézek ki, mert az volt az álmom, ha ő engem feleségül vesz. Minden évben írtam neki, és soha nem kaptam választ! - árulta el a nézőknek. 

Demcsák Zsuzsa esküvője

Az Ázsia Expressz 2 forgatásán, tavaly áprilisban a helyi szokások szerint férjhez ment az indiai Krishanhoz, napra pontosan az egyéves évfordulójukon pedig Magyarországon is összeházasodtak. A műsorvezető egy aranyszínű blézert és egy vajszínű, földig érő ruhát viselt.

Ezt is szeretjük