Demcsák Zsuzsa melle oldalt kivillant a merész topból: nem vett alá melltartót

Demcsák Zsuzsát olyan szögből kapta le a kamera, hogy oldalt szexin kivillant a dekoltázsa.

Demcsák Zsuzsa mellvillantás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsát a Farm VIP háziasszonyaként szuper szexi ruhákban is láthatjuk. A műsor stylistcsapata olykor falatnyi sortba, máskor mélyen kivágott nyári ruhákba öltöztette. 

A ruhatárában helyet kapott egy merész top és maxiszoknya összeállítás is, amelyet westerncsizmával viselt. 

Demcsák Zsuzsa mellvillantás

Az Instagram-oldalán is megmutatta az összeállítást. A képen nem csak az látszik, hogy a szerelés mennyire passzol a vidéki miliőhöz, azt is ki lehet szúrni, hogy a melle oldalt kivillan a lenge felsőrészből, ami alá nem vett melltartót.

A felvétel a forgatási szünetben készült róla. Kulisszák mögötti, nem beállított fotóról van szó: a haját épp az egyik fodrász igazítja, a kamera pedig oldalról kapta le. 

A bejegyzése apropója az volt, hogy megkérdezze a követőit, kinek szurkolnak a reality versenyben maradt játékosai közül. Valamint felhívta a figyelmet, hogy a végjátékhoz közeledik a verseny.

Demcsák Zsuzsa melltartó nélkül

Demcsák Zsuzsa tetőtől talpig elázott. A vékony felsője így nem sokat bízott a fantáziára: teljesen kivehető volt a mellbimbója az anyag alól.

Demcsák Zsuzsa melltartó nélkül: eső áztatta felsője nem sokat bízott a képzeletre

Demcsák Zsuzsa mindig szexi szettekben látható a Farm VIP-ban. A második adásban viszont nem szándékosan volt ennyire vadító.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük