Demcsák Zsuzsa bomba formában: „Végre úgy nézek ki, ahogy látni szeretném magam”
Demcsák Zsuzsa imádja jelenlegi alakját, sokat dolgozott érte.

demcsak-zsuzsa-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa immár évtizedek óta hazánk egyik legismertebb műsorvezetője, ezért csak kevesen emlékeznek arra, eredetileg modellként vált ismertté. 

1996-ban a Szupermodell című megmérettetés legjobb 15 versenyzője közé került. A magas és karcsú szépségről mindenki azt mondta, sokra viheti a kifutón. Ő maga ennek ellenére sokáig nem volt igazán elégedett alakjával. 

Demcsák Zsuzsa külseje

Demcsák Zsuzsa mindig odafigyelt az egészségére és alakjára, hiszen képernyősként úgy érezte, nem engedheti el magát. Az utóbbi időben azonban komolyabban vette az edzést, mint valaha, ehhez profi segítséget kért. Erre valóban nagy szüksége volt, ugyanis koronavírus fertőzése után poszt-Covid-szindróma alakult ki nála. 

- A mostani külsőmet nem a szél fújta össze. Végre abszolút úgy nézek ki, ahogy látni szeretném magam. Sokat kell dolgoznom érte. Hetente háromszor edzem. Régebben rendszeresen futottam, de még mindig poszt-Covid-szindrómával küzdök: sokszor fájnak az ízületeim, a térdem, a bokám, a derekam.

- Előfordult, hogy olyan fájdalmaim voltak, hogy nem tudtam kiegyenesedni. A mai napig nem tudom őket úgy terhelni, ahogy korábban. Így olyan gyakorlatokat kellett találnom, amelyekkel kímélem az ízületeimet - mesélte a 43 éves sztár a Story magazinnak.

Az étkezéssel szerencsére soha nem volt gondja, imádja a zöldségeket, és nem szereti se a tésztát, se az édességet, csak arra kell figyelnie, hogy elegendő fehérjét vigyen be a szervezetébe. 

Demcsák Zsuzsa és férje 2021 végén egy filmpremieren.
Demcsák Zsuzsa és férje 2021 végén egy filmpremieren.
Fotó: Profimedia

Demcsák Zsuzsa bomba formában van, amit nem csupán a sok edzésnek és egészséges ételeknek köszönhet, hanem szerető férjének, az indiai származású Krishannak is. 

Demcsák Zsuzsa lánya

A tévés gyerekeit, Benedeket és Tamarát óvja a nagy nyilvánosságtól. Anyák napján kivételt tett, és a fiával és lányával közös képet posztolt ki az Instagram-oldalára, amin látszik, hogy a nyáron 16. születésnapját ünneplő tinédzser lány az anyja szépségét örökölte.  

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük