Demcsák Zsuzsa lefutotta a plusz kilókat Ázsiában - Gyönyörű friss fotóján
Demcsák Zsuzsa új emberként tért haza Ázsiából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Ázsia Expressz második évada augusztus 26-án startol el a TV2-n, a produkcióban Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa párosát is láthatják majd a nézők, akik itthoni életüket hátrahagyva belevágtak az egzotikus kalandba.

Az első részt a sajtó képviselői, illetve a műsorban szereplők a premier előtti vetítésen már megnézhették, ezzel kapcsolatban Demcsák Zsuzsa hivatalos Facebook-oldalára is kitett egy posztot.

"Hamarosan indul! Nem volt jó visszanézni az első részt és azt a pár plusz kilót, amit utána lefutottam, de megérte! Nézzétek el nekem, egy hét után változik" - fogalmazta.

A Mokka egykori műsorvezetőjének élete teljesen megváltozott az ázsiai kalandnak köszönhetően, hiszen Indiában rátalált a szerelem, férjével, Krishannal boldog házasságban élnek. A róla készült friss fotókon is gyönyörű.

A sajtóeseményen volt lehetőségünk interjút készíteni Demcsák Zsuzsával, aki elmondta, miért vállalta el az Ázsia Expressz 2-ben való szereplést.

- Ki akartam szakadni a hétköznapokból, abból a monotonitásból, amibe könnyen beleragad az ember. Ez volt az én vezérelvem. Bevallom, egy darab Ázsia Expressz részt sem láttam, mielőtt kimentem, gondolkodtam is azon, hogy mégis mi fog ott történni, jó lesz-e egyáltalán - magyarázta.

Jó barátnőjének és partnerének, Kandász Andreának sokat köszönhet, hiszen nagy motivációt adott neki.

- Kandinak a lelkesedése hajtott, ő annyira lelkes volt, és rendben volt. Nem titkolt dolog, hogy az elején nem találtam a helyem, sőt, kifejezetten nem éreztem jól magam abban a helyzetben, amiben voltam, de egyszer csak, nagyjából az első hét végére megérkeztem a műsorba és elkezdtem küzdeni, és élvezni a játékot.

A küzdésbe való befektetett munka meghozta gyümölcsét, igazi jellemfejlődésen esett át: türelmesebb, kitartóbb, elfogadóbb lett, illetve sokat fejlődött az érzelmei kommunikálásában is.

Demcsák Zsuzsa tinikori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Demcsák Zsuzsa tinédzserkorában.

Ezt is szeretjük