Demcsák Zsuzsa 20 évvel ezelőtt: ennyit változott a 42 éves műsorvezető
Demcsák Zsuzsa elégedett a külsejével, de képernyősként nagy rajta a nyomás, hogy elgondolkozzon a plasztikán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa 42 évesen érzi úgy, hogy egybeért a korával: míg kezdő tévésként a külseje miatt állandóan küzdenie kellett az előítéletekkel, mára elfogadták szakmailag is. 

Nem csak tévésként ismerik el azt, amit 24 év alatt letett az asztalra, oktatja is a műsorvezetői szakmát. 

Demcsák Zsuzsa 20 évvel ezelőtt és ma

- Húsz évvel ezelőtt folyamatosan megfelelési kényszer volt bennem, hiszen én voltam a "szép kislány", akiről az a sztereotípia élt, hogy szép lehet, de okos nem. Akiről azt feltételezték, hogy azért kap meg bizonyos munkákat, mert valakinek a valakije, és beprotezsálták. Sokkal többet kellett dolgoznom másoknál, túlóráznom, teljesítenem, hogy ne azt emeljék ki velem kapcsolatban, hogy bájos a mosolyom, hanem azt, hogy az interjú során jót kérdeztem - árulta el a Story magazinnak

Ma azt tanácsolná egykori énjének, hogy ne fogadja el az előítéleteket, hanem hagyja, hogy mások lássák, mennyire fájnak, mert azzal, hogy nem mutatta meg az emberi oldalát, megközelíthetetlen jégkirálynő lett a szemükben. 

Ha mertem volna nem a tökéletességre törekedni, sokkal szerethetőbb lettem volna

- véli ma. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Húsz év alatt a belső tulajdonságait tekintve rengeteget változott, de külsőre alig. Demcsák Zsuzsa elégedett mostani külsejével, mégis dilemmázik, azzal, hogy képernyőn szerepel, igénybe kellene-e vennie plasztikai sebész szolgálatait, hogy fiatalabbnak tűnjön. Nála 15-20 évvel fiatalabbaknál is látja, hogy feltöltették az arcukat, változtattak magukon valamit, hogy jobban nézzenek ki. 

- Ahogy tíz éve szemet szúrt az, ha valaki botoxoltatott vagy plasztikáztatott, most már az szúr szemet, ha nem teszi. Ezzel küzdök. Engedjek ennek a nyomásnak, vagy ne? Én elégedett vagyok a külsőmmel, de tisztában vagyok a külvilág elvárásaival is. Fiatalsághajhászás zajlik - mondta a hetilapnak. 

Erős Antónia kezdő tévésként, hosszú hajjal

1998 februárjában Szellő István mellé híradós partnert keresett az RTL Klub, a vezetőség választása Erős Antóniára esett. Rövid, sötét hajjal ismertük meg, de fiatalon volt hosszú, hullámos frizurája is. Képes összeállításunkban ritkán látott fotókat találsz Erős Antóniáról. 

Ezt is szeretjük