Delhusa Gjon otthona felér egy üdülőparadicsommal: mesés helyen él párjával
Delhusa Gjon birodalma két nyár alatt készült el. Saját kezűleg alakította ki a házi strandot Budakeszin.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gjoni Beach - erre a névre hallgat Delhusa Gjon és párja otthona. A Budakeszin található ingatlan renoválása ugyan két nyáron át tartott, az eredmény magáért beszél: csak kilépnek a hátsó udvarra, és saját üdülőparadicsomukban találják magukat.

Az énekes fejéből 2020-ban, a világjárvány miatti bezártság alatt pattant ki az ötlet, felújítja otthonát. Az eredeti terv annyi volt, hogy kialakítanak egy medencét az udvaron, de végül sokkal nagyobb átalakítás vette kezdetét. Kedvese, Fanni utólag azt mondja, ha tudta volna, mennyi munka lesz vele, lehet, inkább nemet mond az egészre.

Delhusa Gjon és párja otthona

Az egész kertet újragondolták, házi strandot emeltek a füves területen. Ha ma végignéznek rajta, szinte el sem hiszik, hogy szinte minden az ő kezük munkáját dicséri.

- A kőműves haverom mindenre megtanított: kőfaragásra, térkőlerakásra. A dizájn nem volt nehéz, azt mindig is szerettem megálmodni. Segítségünk volt, de mi készítettünk mindent. Például régi fából a bárpultot - mesélte Delhusa Gjon a Mokkában.

Képes összeállításunkban te is tehetsz egy látogatást a Gjoni Beachen. Mutatjuk, milyen mesés helyen él Delhusa Gjon és párja, Fanni.

Ezt is szeretjük