Dárdai Blankát nem kímélik a trágár kommentekkel: megszólalt az őt ért támadásokról

Dárdai Blanka énekesnő először szólalt meg az őt ért támadások kapcsán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt fél évben a média Dárdai Blanka zenei tehetsége helyett viharosnak vélt magánéletével foglalkozott. Nyár vége óta L.L. Juniorhoz fűződő kapcsolatával sokat szerepelt a bulvárhírekben.  

A támadások és bántó megjegyzések ellenére mindvégig hallgatott. Úgy érezte, most jött el az ideje, hogy felemelje a hangját, és megszólalt az egyik női magazinnak. 

Dárdai Blanka magánélete

- Ez egy olyan helyzet, amire nem lehet előre felkészülni. Nagyon fura érzés, amikor egyik nap úgy ébredsz, hogy az egyik bulvárlap címlapján találod magad - mondta el Dárdai Blanka, a GLAMOUR Woman of the Year Az év énekesnője kategóriájának jelöltje a magazin újságírójának. 

dardai-blanka
Fotó: GLAMOUR

- Nem egyszerű feldolgoznom lelkileg, hogy sokan összekeverik a valóságot és a pletykát, mindenfélét állítanak, nekem pedig nincs lehetőségem megvédeni magamat. 

A 2019-es X-Faktorban megismert fiatal énekesnő hozzátette, végül mindig rájön, hogy akkor jár a jobban, ha csendben marad, bár korábban mindig úgy gondolta, az őszinte beszéddel csak nyerésre állhat.

- Ez viszont csak addig a pontig igaz, amíg nem kerülsz a bulvármédia látóterébe. Mára megtanultam, néha meg kell várni, hogy a vihar elcsituljon, értelmetlen szembemenni a hullámokkal. A legnagyobb hullámban nem szabad megosztani, hogy éppen merre tart az életed. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Arra a kérdésre is őszintén válaszol, hogy volt-e olyan pont, amikor komolyan úgy érezte, nem bírja tovább. 

- Az egyetlen szerencsém az elmúlt hónapok történéseiben a rendkívüli strapabírásom. Fizikálisan és lelkileg is magas a fájdalomküszöböm, egyébként pedig egy percig sem érzem úgy, hogy bármiért is magyarázkodnom kellene. 

dardai-blanka2
Fotó: GLAMOUR

- Én kétfajta embert látok a kommentszekcióban. Az egyik csoportot egyáltalán nem érdekli, mi zajlik a magánéletem körül,

a másik kategória viszont nem kímél a trágár, minősíthetetlen megjegyzésektől.

- Be kellett látnom, bármit csinálok, nem tudok védekezni ellenük, el kellett fogadnom, hogy ez is hozzátartozik a közszereplői léthez - mondta Dárdai Blanka az interjúban, mely teljes egészében a GLAMOUR online felületén olvasható

A 2023-as GLAMOUR Women of the Year gálán márciusban hat kategória jelöltjei közül kerülnek ki a közönségkedvencek. Íme a kategóriák és a jelöltek.

Az év divattervezője

Györök Bori, Kaptay Annamária, Poprádi Flóra /CUKOVY/, Szécsenyi Ági & Vágó Vanessa /OAT AVA/, Tóth Melinda /DAIGE/

Az év színésznője

Dobos Evelin, Kovács Patrícia, Rujder Vivien, Stork Natasa, Sztarenki Dóra

Az év énekesnője

Dárdai Blanka, DEVA, Lábas Viki, Sena Dagadu, Veres Mónika NIKA

Az év vállalkozója

Árvai Anita /VEGANEETA/, Flórián Fanni /SZEMES OPTIKA/, Kende-Hofherr Kriszta, Lilu, Pap Sára /TEJMADÁR/

Az év közösségimédia-sztárja

DJ Yamina, Fuller Bianka, Kárpáti Rebeka, Lady Szomjas, Sydney van den Bosch

Az év sportolója

Kozák Luca, Pap Bianka, Senánszky Petra, Rybanská Natasa, Zsiga Melinda

„Az év hősnője” különdíjat minden évben egy olyan szervezet vagy közszereplő kapja meg, melynek vagy akinek hiteles és fontos a társadalmi felelősségvállalása. 2023-ban Mérő Veráé, íróé, publicistáé és jogvédőé az elismerés.

A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire március 21-én éjfélig lehet szavazni ezen a linken

Shane Tusup és a szőke nők

A XVII. Jótékonysági Szóvivő Bálról Shane Tusup egy szép, szőke nővel közös fotót posztolt. Természetesen a gálázós kép után rögtön megindultak a pletykák, amikre a 34 éves sztár YouTube-videójában reagált.  

Ezt is szeretjük