A Danubius Rádió műsorvezetője volt - Meglepődsz, a 63 éves Buza Sándornak mi ma a munkája
A Danubius Cappuccino műsorvezetői egykor és most.
Buza Sándorra a legtöbben talán a Danubius Rádió Cappuccino című reggeli műsorából emlékezhetnek, amit Jakupcsek Gabriellával és Gundel Takács Gáborral közösen vezettek.
A népszerű rádiós 1998-ban lett a kereskedelmi rádió zenei műsorának szerkesztője és műsorvezetője, ahol kellemes orgánumával és előadói stílusával hamar belopta magát a hallgatók szívébe. Később önálló műsorral jelentkezett minden vasárnap este fél nyolctól nyolcig. A műsor címe Toronyiránt volt.
Buza Sándor kolbászgyárat üzemeltet
Az ország egyik legismertebb rádiósa tanárként végzett, hat éven át oktatott történelmet és ének-zenét, majd rádiós pályafutását 1986-ban a Magyar Rádió Könnyűzenei Szerkesztőségénél kezdte. Közben a '90-es évektől a Magyar Televízió is műsorvezetőként foglalkoztatta, majd 2005-ben az első hazai zenetévé, a Top TV programjait igazgatta. Aztán a Story TV következett, ahol napi talk show-t és főzős műsort bíztak rá.
1957. február 27-én született Buza Sándor nem hagyott fel a műsorvezetéssel, a Trend FM rádióban hétfőnként turizmussal és kulináris élvezetekkel foglalkozó műsora fut, emellett azonban évekkel ezelőtt az is megfogalmazódott benne, hogy újra feltámassza a nagyapja, Buza Vendel irányította családi üzemet, vagyis a kolbászgyárat. A kolbászkészítés rejtelmeibe Borbás Marcsit, a Gasztroangyal háziasszonyát is beavatta 2019 februárjában.
- Maximum 200 kiló keveredik össze, megy bele hús, szalonna, a fűszerek, só, fokhagyma. A fűszer a titok, a fűszermesterem minden héten bekeveri azt a mennyiséget, amit kérek, magammal hozom, és, amikor a gyártások vannak, mindig itt vagyok. Ellenőrizzük a technológiát, a rendszert, előttem van a betöltés. A szalonnának mindig fagyottnak kell lennie, mert egyébként azt mondják, hogy megfolyik, ha nem fagyott a szalonna, és akkor kérget képez, már belül nem ugyanaz a kolbász. A húsnak nem kell fagyottnak lennie, de azt is le kell 5-6 fokra hűteni, a lényeg, hogy a technológiának ez a fázisa, amikor a masszát elkészítjük, hideg legyen - árulta el a műsorban.
Nézd meg, mivel foglalkoznak a Danubius Rádió Cappuccino című reggeli műsorának házigazdái napjainkban!
Vásárolj Femina Klub bérletet!
Vásárolj bérletet, és vegyél részt a 2025-ös év különleges előadásain, ahol izgalmas témákról hallhatsz elismert szakértőktől és közéleti személyiségektől.
- Knapek Éva, aki a társfüggőségről és a mérgező kapcsolatokból való szabadulásról beszél. 2025.01.07.
- Kajdi Csaba, aki humorral és őszinteséggel osztja meg tapasztalatait nőkről és élettapasztalatairól "Anyámtól a modellekig" témában. 2025.02.19.
- Steigervald Krisztián, aki a generációk közötti kommunikáció kihívásait tárgyalja "Boomerek és Zoomerek" című előadásában. 2025.04.09.
További részletek: feminaklub.hu/
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
- sztár
- rádiós
- buza sándor
- jakupcsek gabriella
- gundel takács gábor
- bochkor gábor
- danubius rádió
- így néz ki most
- műsorvezető
- retro
- boros lajos
- Hazai sztár
OLVASD EL EZT IS!