Megújult a Dancing with the Stars zsűrije: mutatjuk, kikből áll
Megújult zsűrivel szeptember 25-től lesz látható a TV2 táncos show-műsora, a Dancing with the Stars második évada.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. szeptember 25-től lesz látható újra a képernyőn a TV2 táncos show-műsora, a Dancing with the Stars. Tizenkét híresség profi táncpartnere oldalán alig várja, hogy a kemény munkával töltött nyári hónapok után végre megmutathassa, mire képes. Őket a csatorna már július közepén bemutatta. 

A második évad műsorvezetői ezúttal is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek, ám a zsűri megújult.

A 2021-es Dancing with the Stars zsűrije

Míg az első évadban az ítészek székében Ördög Nóra, Molnár Andrea, Kováts Gergely Csanád és Schiffer Miklós foglalt helyet, a másodikban utóbbit már nem láthatjuk. A 2021-es zsűri tagjai: Ördög Nóra, az év műsorvezetője díj többszörös nyertese, aki korábban maga is versenytáncolt; Molnár Andrea, országos latintánc-bajnok, koreográfus, mesterdiplomás táncpedagógus; Kováts Gergely Csanád, ötszörös show-tánc-világbajnok, a TV2 Megatánc című műsorának győztese, táncművész, koreográfus, rendező, illetve Bereczki Zoltán, színész, énekes. 

dancing-with-the-stars-zsuri
Fotó: TV2

Bereczki Zoltán volt már zsűritag több tévés produkcióban, így a Megasztár hatodik évadában, a Sztárban Sztár, valamint a Sztárban sztár leszek! című műsorokban, de először értékel majd olyan versenyzőket, akik nem a saját terepükön próbálják bizonyítani tehetségüket.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen nagyon sok szempontot figyelembe véve kell értékelnünk egy korántsem egyszerű műfajban. A versenyzők mind a nagyközönség előtt élő emberek, így azt gondolom, valamilyen formában érteniük kell a történetmeséléshez, meg kell tudniuk szólítani a közönségüket. 

bereczki-zoltan
Fotó: TV2

- Az a kérdés, kinek sikerül majd érzelmet kifacsarni és megértetnie magát a táncon, egy-egy produkción keresztül. Ez pedig nem egyszerű, hiszen megvannak mindenkinek a maga adottságai és ezáltal akár korlátai, de éppen ezért én a szándékot, a szorgalmat, az alázatos munkát is figyelni és értékelni fogom - árulta el a 45 éves sztár.

A Dancing with the Stars nézői előtt idén semmi nem maradhat titokban a TV2 táncos show-műsora kapcsán. A tavalyi győztes, Gelencsér Tímea a produkció interaktív, online háttérműsorának háziasszonyaként tér vissza.

gelencser-timea
Fotó: TV2

Szombatonként már a show előtt élőben jelentkezik, hogy az izgalmas előkészületekről tudósítson, és minél több kulisszatitkot megosszon a nézőkkel. A Dancing with the Stars vadonatúj online háttérműsora a verseny alatt is élőben jelentkezik, az egykori szépségkirálynő abban hétről hétre más sztárvendégekkel közösen elemzi, és beszéli ki a látottakat.

Dancing with the Stars 2021 szereplői

A TV2 Dancing with the Stars - Mindenki táncol című táncos show-műsora 2021 szeptember 25-től új évaddal jelentkezik. Képes összeállításunkban mutatjuk a benne szereplő 12 hírességet és profi partnereiket - utóbbiak közül többekkel már találkozhattunk az első évadban. 

Ezt is szeretjük