Ők a 2021-es Dancing with the Stars szereplői: Demcsák Zsuzsa és Dobó Kata is táncol

Kiderült, kik a TV2 Dancing with the Stars című táncos műsorában a második évad sztárjai.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2020. október 10-én indult a TV2 Dancing with the Stars - Mindenki táncol című táncos show-műsora. Tíz hét után, december 12-én ért véget, és a nézők körében olyan népszerű volt, hogy a csatorna a döntőben tudatta: 2021-ben új évaddal jelentkeznek. 

A második évad műsorvezetői ezúttal is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek, a szereplőkről pedig szerda este rántották le a leplet. 

Dancing with the Stars 2021 szereplői

A versenyzők már elkezdték a felkészülést, hogy hamarosan lenyűgözzék produkcióikkal a nézőket. Egyetlen versenyző nem volt jelen a sajtótájékoztatón, Kozma Dominik olimpikon, világ- és Európa-bajnok bronzérmes úszó, aki videón jelentkezett be Japánból, hétfőn ugyanis elindult a jövő pénteken kezdődő tokiói olimpiára a magyar úszók legnépesebb küldöttsége.

Képes összeállításunkban mutatjuk mind a 12 hírességet és profi partnereiket - utóbbiak közül többekkel már találkozhattunk az első évadban. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük