Dallos Bogi tetőtől talpig flitterbe borult: Puskás Peti édesapjával forgatott videóklipet
Dallos Bogi lélegzetelállítóan fest a Benned él című dal kisfilmjében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogitól már megszokhattuk, hogy manökeneket megszégyenítő eleganciával visel minden szettet: ugyan a hétköznapokban inkább a kényelmet tartja fontosnak az öltözködésben, fellépésein és a dalaihoz készült kisfilmekben sokszor megvillantja csajos oldalát.

Ma az RTL Klub Reggelijében debütált legújabb szerzeménye, a Benned él, amelyet a 2019-es X-Faktorban feltűnt Manuellel közösen alkotott meg. 

Dallos Bogi flitteres szettje

Az énekesnő lélegzetelállítóan festett a kisfilmben, több összeállítást is felvonultatott. Rajongói tetszését leginkább a flitterekkel borított, halvány rózsaszín blézerszett nyerte el, ami kihangsúlyozta karcsú vonalait.

Követői szerint telitalálat volt a kompozíció, imádták, hogy remekül tükrözte kedvencük ízlését, és úgy találták, hogy a személyiségéhez is tökéletesen passzolt.

"Ez annyira a te stílusod Bogi! Elegáns elbűvölő nőies...." - írta egy lelkes követője.

A felvételeket nem csak a divatos öltözetek tették különlegessé, a 23 éves énekesnőn és a rapperen kívül feltűnt benne Puskás Peti édesapja, Puskás Tivadar, és Dallos Bogi anyukája, Ágnes is. 

A videóban ők formálták meg a főszereplők jövőbeli énjét, a történet a koronavírus által okozott nehézségekre reflektál meglehetősen érzelmes formában.

- Úgy érzem, hogy elég nyomasztó mostanában a világunk, és sokan ezért reményvesztettek vagyunk. Ez kortól és nemtől független. Nekem a dal abban segített, hogy feldolgozzam ezeket a magányosabb pillanatokat - mesélte a műsorban. 

Dallos Bogi bikiniben

Dallos Bogi szerintünk egyenesen mehetett volna egy divatbemutató kifutójára is a Nyerő Páros adásából. A 23 éves, karcsú, magas énekesnő olyan lazán vonult fel, mintha mindig is ezt csinálta volna. 

Ezt is szeretjük