Dallos Bogi fehérneműre vetkőzött: sokan még ma is deszkának csúfolják a gyönyörű énekesnőt
Dallos Bogi a #nembajhaváltozol nevet viselő, önelfogadásra buzdító fehérneműs kampányban vesz részt.

dallos-bogi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi szerepelt A Dal 2013-as évadában is, ám akkor lett igazán híres, amikor mindössze 16 évesen a 2014-es évadban elénekelte a We All című dalt, ami hatalmas sláger lett, mindenki ezt dúdolta.

Ismertsége és népszerűsége évről évre nőtt, amit azzal fokozott tovább, hogy 2019-ben az X-Faktor női mentora lett, 2020-ban pedig párjával, Puskás Petivel szerepeltek a Nyerő Párosban. 

Dallos Bogi fehérneműben

Az RTL Klub sztárpáros-vetélkedőjében láthattuk bikiniben, most pedig egy jó ügy érdekében fehérneműben pózol. A gyönyörű énekesnőt elnézve hihetetlen, hogy még ma is rengetegen bántják a külseje miatt: nem csak azokat kritizálják, akiken súlyfelesleg van, hanem a karcsúakat is. 

dallos-bogi-fehernemu
Fotó: Annoni Zita

A #nembajhaváltozol kampány 13 különböző, egyedi és gyönyörű nagykövete kendőzetlenül őszinte fehérneműs képeivel hívja fel a figyelmet a változó női test csodájára, amelyeket Annoni Zita készített. Dallos Bogi az ismert fehérneműmárka hús-vér nőket bemutató, önelfogadásra buzdító kampánya kapcsán arra hívja fel a figyelmet, hogy az ideálisnak vélt, vékony nőknek sem mindig könnyű. 

- Nagyon meglepő számomra az, hogy a mai napig mennyi komment érkezik a külsőmmel, a testalkatommal kapcsolatban. Olyan megjegyzéseket tenni social media oldalakon, hogy

sovány vagy, eszel te rendesen?, deszka...

bántó és nem helyén való - mesélte a 24 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A női test sokszínűségét és változásait ünneplő Body Adapt #nembajhaváltozol kampányban a testalkattól és kortól függetlenül gyönyörű női test változásaira fehérneműben pózolva hívja fel a figyelmet Molnár Szilágyi Szilvia, Szentesi Éva és Iszak Eszti is. Az utóbbinak szintén nem volt könnyű megbarátkoznia a testével, tizenévesen sokat csúfolták is miatta. 

- Nagyon sokáig nem voltam elégedett a testemmel, sok olyan dolog volt, amit megváltoztattam volna rajta. Sokat csúfoltak, főleg abban az időszakban, amikor nagyon-nagyon vékony voltam: ment az "elöl deszka, hátul léc" és a hasonlók. 

dallos-bogi-iszak-eszti
Fotó: Annoni Zita

- Szerintem úgy harmincéves kor fölött kezdik el a nők sokkal jobban elfogadni és szeretni magukat, ez velem is így történt. A betegségeim miatt nehéz évet tudhatok magam mögött, néha nem volt egyszerű elfogadni a gyógyszerek és a hormonproblémák miatt átalakult testem, de már sokkal jobban figyelek a mentális és fizikai egészségemre - tárulkozott ki a műsorvezető, aki vallja, hogy mindenkinek sporttal és megfelelő táplálkozással a saját testéből kell kihoznia a maximumot, nem másokhoz hasonlítani magát.

Dallos Bogi bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted a 2020-as Nyerő Páros versenyzőit bikiniben és fürdőruhában: Dudás Miklós párja, Ivett, Dér Heni, Járai Kíra, Zámbó Krisztián párja, Zsuzsika, Rácz Jenő párja, Dóri és Dallos Bogi. Mindegyik hölgy nagy sikert aratott, utóbbi pedig szerintünk egyenesen mehetett volna egy divatbemutató kifutójára is. 

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük