Dér Heni a 7. hónapban gyönyörű fehérneműs fotókon mutatta meg babapocakját
Dér Heni a várandóssága 30. hetében állt a fotós kamerája elé: a képeket az Instagramon osztotta meg.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni hálás terhességének minden napjáért, még azokért is, amik megviselik. Azt sem bánja, hogy a harmadik trimeszterben már egy órába telik elkészülni az induláshoz, mert a zokni és a nadrág felvétele nehézkesen és lassan megy, ahogy a kádból kimászás vagy a kocsiba beszállás is. 

Azt, hogy hamarosan kisfia születik, férjével, Bakos Gergellyel csodaként élik meg, hiszen tavaly elveszítettek egy magzatot, az énekesnő élete is veszélyben volt. 

Dér Heni babapocakos, fehérneműs fotója

2020 sokak számára olyan év volt, amire nem szívesen emlékeznek vissza a világjárvány és a veszteségek miatt. Dér Heni és párja először a szeptemberi Nyerő Párosban beszéltek arról, hogy tavaly tavasszal elveszítettek egy kisbabát: a hetedik hétben derült ki, hogy méhen kívüli a terhessége, műtéti beavatkozásra is szükség volt. Ők sem gondolták volna, hogy októberben már arról az örömhírről számolhatnak be, hogy ismét babát várnak, már túl vannak a kritikus harmadik hónapon. 

A 2020-as év is örömhíreket is tartogatott a számára: újra kismama, majd menyasszony lett, idén januárban pedig össze is házasodtak párjával. Az énekesnő vallja, "minden akkor jön, amikor jönnie kell", és "ahol elvesz az élet, máshol mindig visszaad, csak értékelnünk kell ezt a körforgást". 

A 34 éves sztár nagyon várja a szivárványbabájukat (azokat a gyermekeket nevezik így, akik egy veszteség után jönnek világra - a szerk.), de a várandóssága pillanatait is megéli. Számos fotón örökítette meg babapocakját, a 30. héten egy fotózáson is részt vettek Gergővel, amin gyönyörű képek készültek, a fehérneműs fotó is stílusos és különleges. 

"Nem nagyon hiszem, hogy van nálad gyönyörűbb kismama, Heni!!! Csak úgy sugárzol a boldogságtól, szépségtől, egészségtől!" - írta az egyik kommentelő.

Dallos Bogi fehérneműben

Filter nélkül, a maga természetes valójában fotózta le Puskás Peti a szerelmét, Dallos Bogit fehérneműben. Többször is világgá kürtölte a közösségi oldalán, milyen gyönyörűnek tartja a párját, és elítéli azokat, akik azzal támadják Bogit, hogy túl vékony. Figyelnek az étkezésre, és mindennap sportolnak, az énekesnő nem a koplalás miatt vékony, egyszerűen ilyen a testalkata.

Ezt is szeretjük