Dallos Bogi csipkés fehérneműben ilyen csábos: ennyire szexi képeket nem sokszor látunk róla
Dallos Bogi csipkés fehérneműjében robbantotta fel az Instagramot.

dallos-bogi-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi már évek óta a Sloggi fehérneműmárka arca, szépsége és karcsúsága tökéletes modellé teszi az énekesnőt.

A 25 éves sztár nem sokszor oszt meg magáról szexi képeket, éppen ezért ritka pillanatnak lehettek szemtanúi a rajongók. Az Instagramján közzétett fényképén dögös fehérneműben mutatja meg bájait.

Dallos Bogi fehérneműs fotón

A közösségi oldalán az egyik kedvenc darabjában látható, egy nőies, fekete csipke fehérneműben. Megjelenése és sminkje is természetes, mégis nagyon szexi. A kép különlegessége, hogy már barna hajjal állt modellt a márkának, ezzel is egy újabb arcát megmutatva a követőinek.

„Boldog új évet kívánok nektek! Első Sloggi kampányom barna hajjal” - írta a képhez.

Ha továbblapozunk a képek között, izgalmas összeállításokban, csinos melltartóban és egy testhezálló, flitteres nadrágban láthatjuk az énekesnőt. A kommentelők odáig voltak ezért a tartalomért, nem győzték dicsérni a szexi megjelenését, többen megjegyezték, hogy Bogi sosem hivalkodó, mégis gyönyörű.

„Elegáns, szexi de közben ízléses és nem hivalkodó, nem közönséges, mint más magamutogató celebek, te egy intelligens, okos nő vagy. És szép.”

„Nagyon jól áll neked a barna haj, igazán szuper választás volt. Szerintem jobb is, mint a szőke” - jegyezte meg egy rajongó.

Varga Izabella fehérneműs fotója

Varga Izabella dögös fehérneműs képei láttán rengeteg rajongó érezte úgy, hogy muszáj megdicsérniük a külsejét. A legtöbben szívecskékkel fejezték ki tetszésüket, míg volt, aki megjegyezte, hogy szerinte a színésznő a legszebb nő a világon. 

Cover-kép: Facebook/Dallos Bogi

Ezt is szeretjük