Dallos Bogi szexi bikiniben: Puskás Peti rajongva csodálja fotójukon
Dallos Bogi és Puskás Peti úgy döntöttek, Egyiptomban, a Vörös-tengernél lazítanak egy kicsit.

puskás-peti-dallos-bogi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi és Puskás Peti már évek óta ismerték egymást, amikor 2019-ben az X-Faktor mentorai lettek, azonban csak a műsor készítése során döbbentek rá arra, mennyi közös van bennük, milyen elképesztően jól kijönnek egymással.

Ennek ellenére a fiatal énekesnő szívét nem volt könnyű elnyerni, Puskás Peti öt hónapon keresztül ostromolta szíve választottját. Azóta elválaszthatatlanok, ezt az egész ország láthatta 2020-ban, amikor szerepeltek a Nyerő Párosban. 

Dallos Bogi bikiniben

Puskás Peti viszonylag hamar, két év után úgy érezte, ideje szintet lépniük, 2021 elején megkérte gyönyörű szerelme kezét. Az esküvővel sem vártak sokáig, arra tavaly augusztus 27-én került sor, Dallos Bogi szépséges menyasszony volt. 

Szerelmük azóta csak még erősebb lett, nemrég egy kétszintes családi házba költöztek, a nagyváros zaja helyett zöld nyugalomra vágytak. 2021 októberében örökbe fogadtak egy aranyos kiskutyát, akinek a Mimó nevet adták. 

A fiatal házaspár úgy döntött, a 2022-es húsvétot kettesben, egy festői szépségű helyen töltik, meg sem álltak az egyiptomi El Gouna turistavárosig. Itt áprilisban is tombol a nyár, az évnek ebben az időszakában gyakori a 29-30 fokos hőmérséklet. 

Nem csoda tehát, hogy Puskás Peti és Dallos Bogi a tengeren, egy hajó fedélzetén érezték magukat a legjobban, ahol a csinos énekesnő bikiniben napozott. Erről a sztárpár több posztot is közzétett, az egyiken az énekes rajongva csodálja gyönyörű feleségét. 

Az énekesnő számára nem jelent gondot, ha fürdőruhában vagy bikiniben kell mutatkoznia, ugyanakkor korábban sok bántást kapott vékony testalkata miatt. 

- Nem vagyok szégyellős lány, mert a strandon gond nélkül végigmegyek fürdőruhában. Ennek ellenére nagyon sok kritikát kapok a testalkatomra. A magasságomra, a hosszú, vékony végtagjaimra. Nekem időbe tellett, amíg megszerettem magamat. Mert én voltam mindig az a lány, aki a tornasor elején állt, magasabb volt az összes fiúnál - mesélte márciusban a Blikknek a 25 éves sztár. 

Dallos Bogi és Puskás Peti otthona

Dallos Bogi az Instagram-oldalán vezette körbe a követőit az új szerelmi fészekben. A felvételek elárulják, otthonukat a legutolsó trendek szerint rendezték be: a terek tágasak és fényesek, minden helyiséget a letisztultság jellemez. Bár a fő irányvonalként a természetességet nevezte meg, minden szobában találni pár kiegészítőt, ami fiatalossá és végtelenül divatossá teszi az összhatást.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük