Dallos Bogi szexi nővérként csábítja Puskás Peti apját: színésznőként először mutatkozik be

Dallos Bogi és Puskás Peti is szerepet kapott az énekes édesapja mellett A Napsugár fiúk című darabban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Puskás Peti igazi színészcsaládba született, édesapja és édesanyja is a színjátszást választották hivatásuknak. Puskás Tivadart már gyermekkorában vonzotta a színpad, 1975-től a Budapesti Gyermekszínház Színészképző Stúdiójában tanult.

A Móricz-gyűrűvel kitüntetett művész 20 éve játszik különböző darabokban, megfordult többek között a Thália Színházban, a debreceni Csokonai Színházban és a Miskolci Nemzeti Színházban, 2000 óta a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulatát erősíti.

Puskás Peti édesapja és Dallos Bogi A Napsugár fiúkban

67 évesen döntötte el, végleg elköszön a világot jelentő deszkáktól. Búcsúzóul egy különleges előadást választott. Régi nagy álma volt, hogy Neil Simon A Napsugár fiúk című vígjátékának főszerepét ölthesse magára.

puskásék
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Nagyon hálás vagyok érte, hogy ezt megteremtették nekem, mert komolyan gondolom, hogy abbahagyom. Egyszer csak abba kell hagyni valamit, élni kéne tovább. Ennek a gyümölcsét élvezni, ezt nagyon szeretném. Nagyon sokat voltam távol a családomtól, mostantól sokat szeretnék együtt lenni, és élvezni ennek minden percét és pillanatát. Rövid az élet, ez a 40 év nagyszerűen teljen még el – mesélte Puskás Tivadar a Fókusznak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A darabnak nem csak az a különlegessége, hogy egy szerepálma válik valóra, hanem az is, hogy most először állhat egy színpadon fiával és annak menyasszonyával, Dallos Bogival. Az énekesnő egy igazán pikáns jelenetet játszik el leendő apósával, szexi nővérként kell elcsábítania.

- Van A Napsugár fiúknak egy legendás jelenete, a Nem Fog Fájni című jelenet, én a szexi ápolónőt, kis nővérként alakítom az előadásban. Pusival van egy igencsak izgalmas párbeszédünk, ami megfűszerezi az előadást, és visz bele egy kis női energiát – ezt már Dallos Bogi árulta el a műsorban.

dallos-bogi-puskás-ti
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Bár eleinte mindketten zavarban voltak, miután legyőzték a kezdeti idegességet, gördülékenyen ment a közös munka. További érdekesség, hogy az ominózus szerepet a ’70-es években Puskás Peti édesanyja, Besztercei Zsuzsa öltötte magára a Madách Színházban.

Dallos Bogi és Puskás Peti otthona

Dallos Bogi és Puskás Peti mindketten imádják menő kiegészítőkkel feldobni a lakást. A közös alkotásra is megtalálták a legalkalmasabb helyiséget, kialakítottak egy hangulatos dolgozósarkot, amelyet csak „hippiszobának” hívnak. Képeken mutatjuk trendi lakásukat.

Ezt is szeretjük