Czippán Anett dögös képet posztolt - Fogyása után nőiesebb, mint valaha

Czippán Anett az egyik legdögösebb kétgyerekes anyuka.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Czippán Anett kétgyerekes anyuka, első gyermeke, Olivér 2011 júliusában, második fia, Soma 2017 novemberében jött a világra. A csinos műsorvezető testét nagyon megváltoztatta a várandósság, emiatt küzdött a pluszkilókkal, emellett szétnyílt a hasizma. 2018-ban határozta el, hogy életmódot vált.

A sztár 2019 elejére már remek formába jött, elérte az áhított 61 kilót, amit a mai napig sikeresen tart, ezt bizonyítja a szexi fotó is, amit Instagram-oldalára posztolt. Sok rajongója megdicsérte, hogy mennyire csinos, és milyen jó az alakja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

👠 @tundibenakphotography @soroseniko.hairstylist @buslillus

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

A nyáron a bikinis fotók sem maradhattak el, júliusban több felvételt is megosztott a rajongókkal. Ahogy itt is látszik, irigylésre méltó az alakja, a hasa pedig visszanyerte eredeti, szülés előtti állapotát.

Bár számos híresség nem merte volna bevállalni, hogy megmutassa, milyen is a hasa pár hónappal a szülés után, Czippán Anett bátran megtette ezt 2018 augusztusában. A képhez egy hosszabb írást is megfogalmazott. Leírta, hogy minden nő teste másképpen alakul át a várandósság alatt: valakinek könnyű dolga van, és gyorsan vissza tudja nyerni a szülés előtti alakját, másnak viszont nagy küzdelem ez.

A felvétellel más nőknek is szeretett volna erőt adni azzal, hogy nem szégyen, ha nem azonnal nyerik vissza a szülés előtti formájukat. Ez sikerült is neki, mivel rengeteg kismama kommentelt neki akkor.

"Szuper vagy, hogy megmutattad, rengeteg nőnek adsz erőt ezzel. És egyébkent szerintem gyönyörű vagy mindenhogyan, a két csöppségért pedig biztosan megérte", "Semmi szégyellni való nincs benne. Én 3 hónapja szültem. Nem mertem még emberek közé menni bikinibe. De tényleg jó, ha bátorítjuk egymást és összefogunk" - fogalmazták meg akkor a rajongói.

Király Linda bomba formába jött

Király Linda 30 kilós fogyása után dögösebb, mint valaha. Képes összeállításunkban megnézheted az énekesnő látványos átalakulását.

Ezt is szeretjük