Czippán Anett nehéz döntést hozott – A műsorvezető félti családját a koronavírustól

Czippán Anettnek nagyon hiányzik a családja, de nem akar felesleges kockázatot vállalni.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Czippán Anett jól viseli a bezártságot, de vannak napok, amik számára is nehezebbek, mint a többi. A Maradj otthon! - Karanténnaplók Joshi Bharattal című sorozatban azt mesélte, előző nap egy órán keresztül sírt, mert nagyon hiányoznak neki a szülei.

- Az a nehéz, hogy a szülőket nem látjuk. Úgy szeretnék lemenni a szüleimhez, levinni a gyerekeket, játszani az udvaron, ahogy eddig – mondta Joshi Bharatnak.

Nagyobbik fia most az apjánál lakik

Két héttel ezelőtt elment a szüleihez, amikor néhány fontos dolgot vitt számukra, de a szükséges óvintézkedéseket betartva, így nem ölelte meg őket, puszit se adott. A műsorvezető azt mondta, könnyebben viselné a jelenlegi helyzetet, ha lenne egy konkrét időpont, például július közepe, ami után minden visszaállna a rendes kerékvágásba, de jelenleg mindenki csak találgatásokba bocsátkozik.

Kisebbik fia, a 2017 novemberében született Soma most kezd beszélni, de ezt az örömét is csak online tudja megosztani a nagyszülőkkel. A nagyobbik fiával kapcsolatban még nehezebb döntést kellett meghoznia: mivel a párjának adásrendezőként be kell járnia dolgozni, ezért volt férjével úgy döntöttek, hogy közös fiuk, a kilencéves Olivér a világjárvány idejére az édesapjánál tartózkodik.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Azt beszéltük meg a volt férjemmel, hogy amíg a kockázat fennáll, ő vigyáz Olivérre, ő tanul vele. Iszonyatosan nehéz döntés volt, ő is borzasztóan hiányzik. Hozzá el tudok menni, de nem ugyanolyan az élet, mint eddig, és a két testvér nem tud annyit együtt lenni. Nagyon nehéz, de így volt biztonságos, ezért hoztuk meg ezt a döntést, mert annak semmi értelme, hogy a gyerkőc megy a két család között, és mindenki kidőlhet, ha bárki hordozó lenne – mesélte a 36 éves sztár.

Czippán Anett aggódós típusnak vallja magát, a világjárvány miatt kialakult helyzetben is szorong.

- Nagyon parás vagyok, mindentől nagyon félek, és ezt most egy speciális helyzet, amit - ki merem mondai - szorongva élek meg. A napom fénypontja, amikor Soma mond valami cukit, vagy amikor Olival beszélek. Most például Somát etetem, közben Olit oktatom, mert én vagyok a magyarért a felelős, amikor olvasni, írni, nyelvtanozni kell, akkor én foglalkozok vele – osztotta meg volt kollégájával.

Horváth Éva kisfia, Kristóf

Horváth Éva 2017 májusában hozta világra kisfiát. Még Kristóf születése előtt eldöntötte, hogy búcsút int a lakótelepi életnek, mert gyermekét kertes házban szeretné felnevelni. Párjával 2018-ban el is költöztek a zöldövezetbe. Az önkéntes karanténban most számos előnyét élvezik annak, hogy 1500 négyzetméteres, saját kertjük van.

Ezt is szeretjük