Cinthya Dictator szexin dekoltált ruhában esküvőzött Molnár Tomival: nagyon bejött a követőinek
Cinthya Dictator szexi ruhában esküvőzött párjával, a fényképüket imádták a követők.

cinti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cinthya Dictator és Molnár Tomi már tinédzserkoruk óta ismerik egymást, azonban a barátságukból csak négy évvel ezelőtt lett nagy szerelem.

Szeptemberben újabb szintet léptek: az extravagáns fotóst a zenész eljegyezte. A szőke sztár örömmel osztotta meg követőivel a különleges gyűrűjéről készült fényképet.

Cinthya Dictator ruhája

Cinthya Dictator friss fotóját egy esküvőről posztolta: még nem a sajátjukról, csak vendégek voltak. Egy szexin dekoltált overallt visel, párjával szerelmesen ölelik egymást. 

A fotóművész szexi szereléséért és tökéletes párosukért Molnár Tomival minden követője odáig volt, a többen azt is megkérdezték, hol vette a ruháját.

„Csuda ez az outfit! Annyira imádlak titeket így együtt látni. Szerintem sokan félreértenek Téged, mert nem úgy viselkedsz ,amit a fake celebvilágban megszoktunk. Ezért akkora öröm számomra, hogy végre van egy olyan párod ,aki megbecsül és önmagadért szeret.”

„Cinti, csodálatos vagy ebben a szettben. És persze Tomi is nagyon csinos. Imádlak Titeket így együtt!” - olvasható a hozzászólásokban.

Csobot Adél testvére esküvőjén

Csobot Adél augusztus végén a testvére, Attila esküvőjén bulizott a násznéppel Szentegyházán. A 28 éves sztár gyönyörű volt letisztult, ugyanakkor dögös ruhájában. Többen érdeklődtek is, honnan lehet beszerezni, míg párja felemás sikert aratott, az ő csíkos szettjét egy hozzászóló pizsamának nevezte. 

Cover-fotó: Facebook/Cinthya Dictator

Ezt is szeretjük