Cinthya Dictatort eljegyezte Molnár Tomi: 4 év után gyönyörű gyűrűt húzott az ujjára

Cinthya Dictator és Molnár Tomi az Instagramon közös fotóval tudatták, hogy menyasszony és vőlegény lettek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cinthya Dictator hatalmas örömhírrel indította az őszt: friss posztjában tudatta, szerelmével, Molnár Tamással négy év után eljegyezték egymást.

Nagyon különleges helyen történt a lánykérés. A pár augusztus 23-án az Instagramon osztotta meg a követőikkel, hogy a szeptembert külföldön köszöntik, Amerikába utaztak. A napokban több ikonikus helyszínről jelentkeztek be, láthattuk őket a Hollywood-táblánál, Beverly Hillst és a Universal Stúdiót is együtt fedezték fel.

Cinthya Dictator és Molnár Tomi eljegyzése

Az énekes a Salvation Mountain, azaz Üdvösség Hegy elnevezésű kegyhelyet nézte ki annak helyszínéül, hogy feltegye a nagy kérdést. A Dél-Kaliforniai pusztaság közepén található színkavalkádot egy Leonard Knight nevű férfi egyedül készítette a '80-as években.

Nem mindennapi helyszínhez különleges gyűrű dukált. Molnár Tomi ezen a téren sem a hagyományos utat választotta: egy zöld köves, gyönyörű darabot húzott szerelme ujjára.

"Vannak azok a sorsfordító pillanatok, amik mindent megváltoztatnak. Igen, ilyen volt a mi (újra) találkozásunk 4 éve és igen, ilyen ez a mai nap is. Igen" - osztotta meg Cinthya Dictator a rajongóival.

Vastag Csaba eljegyzése

Vastag Csaba eljegyezte 15 évvel fiatalabb párját. Evelin kezét a lány 25. születésnapján kérte meg, az álomeljegyzést a Várkert Bazárban tartották.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük