Cinthya Dictatort eljegyezte Molnár Tomi: 4 év után gyönyörű gyűrűt húzott az ujjára
Cinthya Dictator és Molnár Tomi az Instagramon közös fotóval tudatták, hogy menyasszony és vőlegény lettek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cinthya Dictator hatalmas örömhírrel indította az őszt: friss posztjában tudatta, szerelmével, Molnár Tamással négy év után eljegyezték egymást.

Nagyon különleges helyen történt a lánykérés. A pár augusztus 23-án az Instagramon osztotta meg a követőikkel, hogy a szeptembert külföldön köszöntik, Amerikába utaztak. A napokban több ikonikus helyszínről jelentkeztek be, láthattuk őket a Hollywood-táblánál, Beverly Hillst és a Universal Stúdiót is együtt fedezték fel.

Cinthya Dictator és Molnár Tomi eljegyzése

Az énekes a Salvation Mountain, azaz Üdvösség Hegy elnevezésű kegyhelyet nézte ki annak helyszínéül, hogy feltegye a nagy kérdést. A Dél-Kaliforniai pusztaság közepén található színkavalkádot egy Leonard Knight nevű férfi egyedül készítette a '80-as években.

Nem mindennapi helyszínhez különleges gyűrű dukált. Molnár Tomi ezen a téren sem a hagyományos utat választotta: egy zöld köves, gyönyörű darabot húzott szerelme ujjára.

"Vannak azok a sorsfordító pillanatok, amik mindent megváltoztatnak. Igen, ilyen volt a mi (újra) találkozásunk 4 éve és igen, ilyen ez a mai nap is. Igen" - osztotta meg Cinthya Dictator a rajongóival.

Vastag Csaba eljegyzése

Vastag Csaba eljegyezte 15 évvel fiatalabb párját. Evelin kezét a lány 25. születésnapján kérte meg, az álomeljegyzést a Várkert Bazárban tartották.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük