Ezért nádszálvékony Cinthya Dictator - Először beszélt betegségéről
Súlyos allergiával küzd Cinthya Dictator, már enni sem mer emiatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cinthya Dictator mindig is nádszálvékony volt. Most kiderült, nem csak a genetikának köszönheti karcsú alakját: egy betegség miatt nem eheti azt, amit szeretne.

Instagramon osztotta meg rajongóival, hogy régóta ételintoleranciával küzd. Étkezések után sűrűn előfordult vele, hogy nem érezte jól magát, sőt volt olyan is, hogy extrém rosszullét tört rá.

Ezzel a betegséggel küzd Cinthya Dictator

Az allergiás rohamok legdurvább fajtája gyötri a sztárfotóst, anafilaxiás sokkok nehezítik a mindennapjait. Egy megindító posztban tárta fel követőinek a problémát.

"Nem igazán meséltem még arról, hogy étel intoleranciával küzdök. A szervezetem a végletekig elmegy. Anafilaxiás sokkba szokott kiteljesedni. Ami az allergiás reakció legsúlyosabb formája. Már gyakorlatilag semmit nem merek enni. Ugyanis teljesen a sötétben tapogatózom, hogy mi okozhatja a problémát. A rohamok napján fogyasztott ételek között nem volt összefüggés, ezért gondolom azt, hogy több étel is problémát okoz" - írta. 

A kommentelők egyből aggodalmukat fejezték ki, hozzászólásaikban támogatták kedvencüket, és még tippeket is adtak neki arról, hogy mi húzódhat a háttérben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szerencsére az extravagáns sztár már rálelt egy szakemberre, aki segít neki mielőbb felkutatni a probléma gyökerét. Vizsgálatok sora vár még rá, hogy végére járjon a dolognak, de úgy érezte, eljött az ideje, hogy megossza, amivel küzd, hogy utat mutasson azok számára, akik hasonló cipőben járnak.

Nem most vallott először étkezési problémáiról, 2019 tavaszán egy Instagram-sztori keretén belül mesélte el, hogy súlyproblémái is voltak.

"Ez az a téma, amiről egyébként nem könnyű nekem beszélni, de nyilván mindenkinek feltűnt, hogy az elmúlt években gyakran volt súlycsökkenésem. Ennek egyébként szervi okai is vannak, azon kívül, hogy pszichés okai is" - írta meg a Blikk.

Akkor kiderült, hogy azért fogyott le, mert gyomorszájszűkülete és rekeszsérve is van, amely sok evés esetén rosszullétet okoz nála. Az ehhez párosult szorongás és megfelelési kényszer eredményezte, hogy jó pár kilót leadott magáról.

Hazai sztárok és átalakulásaik

A sztárvilágban vannak olyan hírességek, akik tíz év alatt nagyjából semmit sem változnak külsőleg, mások viszont egy év alatt is óriási átalakuláson mennek keresztül. Egyeseknél az alakjukon, másoknál pedig a frizurájukon látható a változás.

Ezt is szeretjük