Curtis fia olyan nagyot nőt, hogy alig ismertük meg: Doni tiszta apja
Curtis két és fél éves fia örökölte édesapja huncut mosolyát. Amikor Donival összeöltöznek, még inkább olyanok, mint az ikrek.

curtis-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

2019 augusztusában Curtis életében új fejezet nyílt, édesapa lett. Fia születése alapjaiban változtatta meg, más dolgok lettek fontosak a számára, és az életvitelét is teljesen áthangolta. 

A vad bulik mára elmaradnak, helyette inkább a közeli barátaival ülnek össze szivarozgatni, és persze fő boldogságforrásával, Donival tölti a legtöbb időt. A kisfiú édesanyjával, Krisztivel ugyan már nincsenek együtt, a legnagyobb egyetértésben, közösen nevelik a gyermeket. 

Curtis fia, Doni

A rapper nem hétvégi apuka, mivel volt feleségétől csak egyutcányira lakik, mindennap részese a kis lurkó életének. Doni, akit apukája leginkább Doncsinak becéz, úgy nő, mint a gomba. Már nem cuki totyogó, vagány két és fél éves, aki ahogy nő, egyre jobban hasonlít az édesapjára.

Olykor össze is öltöznek a zenésszel, ilyenkor még inkább olyanok, mint az ikrek. Nem csak külsőre nagy az összhang apa és fia között. Curtis már most tudja, hogy Doni lesz a legjobb barátja.

- Kedves, jószívű gyerek, mi is azok vagyunk, így neveljük. Alig várom majd, hogy meccsekre és fellépésekre is vigyem magammal. Már azt is megbeszéltük, hogy ha öreg leszek, ő visz majd engem fagyizni a Mercivel - mesélte a Hot! magazinnak 2022 januárjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kisfiú Curtis jelenlegi kedvesével, Judyval is nagyon jól kijön. Sokszor töltenek időt hármasban. A zenész imádja a gyerekeket, és nagyon vágyik arra, hogy egyszer Doninak legyen kis testvére. 

A mókából száz százalékig kiveszi a részét, ám ha valamiért meg kell dorgálnia a gyerkőcöt, abba olykor beletörik a bicskája.

- Nem vagyok a legszigorúbb apuka: amikor csibészen rám néz, nehezen állom meg, hogy ne nevessem el a fegyelmezést!

Pápai Joci lánya

Míg Hanna a céltudatosságát apukájától, addig bájos vonásait édesanyjától örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép tinilány lett Pápai Joci idősebb gyermekéből.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük