Curtis fia olyan nagyot nőt, hogy alig ismertük meg: Doni tiszta apja

Curtis két és fél éves fia örökölte édesapja huncut mosolyát. Amikor Donival összeöltöznek, még inkább olyanok, mint az ikrek.

curtis-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2019 augusztusában Curtis életében új fejezet nyílt, édesapa lett. Fia születése alapjaiban változtatta meg, más dolgok lettek fontosak a számára, és az életvitelét is teljesen áthangolta. 

A vad bulik mára elmaradnak, helyette inkább a közeli barátaival ülnek össze szivarozgatni, és persze fő boldogságforrásával, Donival tölti a legtöbb időt. A kisfiú édesanyjával, Krisztivel ugyan már nincsenek együtt, a legnagyobb egyetértésben, közösen nevelik a gyermeket. 

Curtis fia, Doni

A rapper nem hétvégi apuka, mivel volt feleségétől csak egyutcányira lakik, mindennap részese a kis lurkó életének. Doni, akit apukája leginkább Doncsinak becéz, úgy nő, mint a gomba. Már nem cuki totyogó, vagány két és fél éves, aki ahogy nő, egyre jobban hasonlít az édesapjára.

Olykor össze is öltöznek a zenésszel, ilyenkor még inkább olyanok, mint az ikrek. Nem csak külsőre nagy az összhang apa és fia között. Curtis már most tudja, hogy Doni lesz a legjobb barátja.

- Kedves, jószívű gyerek, mi is azok vagyunk, így neveljük. Alig várom majd, hogy meccsekre és fellépésekre is vigyem magammal. Már azt is megbeszéltük, hogy ha öreg leszek, ő visz majd engem fagyizni a Mercivel - mesélte a Hot! magazinnak 2022 januárjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A kisfiú Curtis jelenlegi kedvesével, Judyval is nagyon jól kijön. Sokszor töltenek időt hármasban. A zenész imádja a gyerekeket, és nagyon vágyik arra, hogy egyszer Doninak legyen kis testvére. 

A mókából száz százalékig kiveszi a részét, ám ha valamiért meg kell dorgálnia a gyerkőcöt, abba olykor beletörik a bicskája.

- Nem vagyok a legszigorúbb apuka: amikor csibészen rám néz, nehezen állom meg, hogy ne nevessem el a fegyelmezést!

Pápai Joci lánya

Míg Hanna a céltudatosságát apukájától, addig bájos vonásait édesanyjától örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép tinilány lett Pápai Joci idősebb gyermekéből.

Pápai Joci lánya már 16 éves: Hanna szép, mint az édesanyja

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük