Megszólalt Curtis felesége: "éreztem, hogy van neki valaki, de tagadta"
Különválásuk óta Széki Kriszti először szólalt meg a Tények Plusznak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki, még sok barátjuk is megdöbbent, amikor augusztus végén Curtis és felesége, Kriszti Instagram-bejegyzésben közölte, hogy egy év házasság után válnak: úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább, de egyéves kisfiukat továbbra is közösen nevelik. 

Múlt pénteken lesifotókra alapozva az egyik hetilap azt írta, a rappernek új barátnője van. A 31 éves sztár erre az Influenszer Magazinban egy közleményben reagált. Azt írta: "Szeretném a magánéletemet magamnak megtartani és az új kapcsolatomat, ami ráadásul igen kezdeti fázisban van, így szó sem eshet szerelemről, nem a feleségem orra alá dörgölni, hiszen jó viszonyban váltunk el". A vasárnapi Sztárban Sztár kulisszái mögött kamerák előtt pedig azt mondta, nem érti, milyen új barátnőről kérdezik, nincs barátnője. 

Curtis felesége megszólalt

Különválásuk óta Széki Kriszti először a Tények Plusz szerda esti adásában szólalt meg. Elárulta, voltak árulkodó jelek, amelyekből rájött, hogy Curtisnek már új kapcsolata van, azt ugyanakkor hangsúlyozta: nem egy harmadik személy miatt ment tönkre a házasságuk. 

szeki-kriszti2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Curtis és Széki Kriszti a kisfiuk miatt napi szinten beszélnek egymással, már csak a közös gyermekük miatt is jó maradt közöttük a kapcsolat. A rappernek most rengeteg a munkája, többek között szerepel a Sztárban Sztár című műsorban, de amikor ideje engedi, Donival foglalkozik. 

- Igazából azért is éreztem, hogy van neki valaki, mert napi szinten kapcsolatban voltunk telefonon, videóbeszélgetésben, és az utóbbi időben ez megszakadt… nyilván érezhető volt, azért a nők nem hülyék, a megérzések nem csalnak, amit én szóvá is tettem, folyamatosan mondtam neki, de tagadta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Széki Kriszti szerint a házasságuk már menthetetlen, ő most jutott el arra a szintre, hogy el tudta engedni. 

szeki-kriszti
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Csalódott voltam, máskor szomorú, volt, amikor nagyon éreztem a hiányát, volt amikor kevésbé, amikor dühös voltam, nagyon haragudtam rá, és meg tudtam volna ölni. De azt gondolom, hogy ennek ki kellett derülnie, tehát szembesülnöm kellett azzal, hogy igenis neki van valakije, vagy hogy mással is volt kapcsolatban. Vagy van, nem tudom. Most tudtam azt mondani, hogy teljesen elengedtem ezt az egészet.

Kriszti egyelőre nem gondolkozik új párkapcsolatban, minden idejét a kisfiának szenteli, de mivel 27 éves, úgy érzi, el fog jönni az az idő is, amikor újra randizik. 

Győrfi Pál gyönyörű felesége

Az OMSZ szóvivője családjával az elmúlt években gyakran utazott Törökországba, mert ott sok csúszdás szálloda várja a kisgyerekeseket, de idén ők is inkább a Balatont választották. Fotókat is posztolt a nyaralásról, amelyek közül az egyik különösen nagy sikert aratott: a követői azt írták, a szóvivőről David Hasselhof jut eszükbe, és ámuldoztak azon, milyen gyönyörű a felesége, Adrienn.   

Ezt is szeretjük