Ő Csuti gyönyörű barátnője, Gina: a levegő is izzik körülöttük

Csuti és barátnője, Gina gyűjtik a közös élményeket, Madrid után nemrég Nápoly környékét fedezték fel együtt.

csuti-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina az év elején jelentették be, elválnak, azóta már mindketten újra szerelmesek, új párjaik oldalán boldogabbak nem is lehetnének.

A férfi április elején árulta el, kedvese a civil, 31 éves Regina, akit családja és barátai Ginának szólítanak. 

Csuti barátnője, Gina

Csuti azután döntött úgy, hogy lerántja a leplet, és megosztja rajongóival boldogságát, hogy kiderült, egy titokzatos, fekete hajú szépséggel romantikázott Spanyolországban, Madridban. A páros nemrég egy újabb útról érkezett haza, ezúttal a festői szépségű Olaszországban szereztek felejthetetlen élményeket. 

 - Egyelőre nem költöztünk össze, de gyakran alszom Reginánál. Mindkettőnknek fontos, hogy együtt legyünk, már csak emiatt is jók ezek az utak, mert ilyenkor csak egymásra figyelünk. Bejártuk Nápolyt, Sorrentót, Positanót, szebbnél szebb helyeket fedeztünk fel, jókat ettünk, ittunk. Ráadásul az egészet Regina szervezte, nekem annyi feladatom volt, hogy amikor a szállást foglalta, rábólintottam, melyik legyen. Szóval nagyon jó dolgom van mellette, el vagyok kényeztetve - mesélte Csuti büszkén kedveséről a Story magazinnak. 

- Jó, a születésnapján én is kitettem magamért. Egy gyönyörű, panorámás helyen vacsoráztunk, fogtuk egymás kezét, élveztük a kilátást.

Gyűjtjük a közös élményeket, nagyokat beszélgetünk, és igen, a levegő is izzik közöttünk.

Csuti számára természetesen továbbra is két gyermeke az első, csak akkor utazik el, ha Kulcsár Edina van a gyerekekkel. Ha pedig szükségük lenne rá, gondolkodás nélkül jönne haza bárhonnan és bármikor. A kezdeti bonyodalmak után a volt sztárpár képes együttműködésben nevelni a piciket, szépen kialakult az új rendszer. 

Kulcsár Edina üzent Ginának

Természetesen Kulcsár Edina is tud Csuti új szerelméről, elárulta, mit szól exe választásáról, és mi a véleménye Gináról.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük