Csősz Bogi meglepő dolgot árult el a múltjából - Erről csak ritkán beszélt

Csősz Bogi nehéz gyerekkoráról vallott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi magánéletét akkor ismerhették meg a magyar nézők, amikor 2017-ben a VIASAT3-on futó Feleségek luxuskivitelben című reality egyik főszereplőjeként betekintést engedett életébe. A show-ból kiderült, hogy napjainkban a 35 éves sztár luxuskörülmények között éli mindennapjait Isztambulban, török milliárdos férje, Burak Talu a tenyerén hordozza. Szinte nincs olyan dolog, amit ne engedhetne meg magának. Azt csak kevesen tudják, hogy nem mindig élt ilyen fényűző körülmények között. 

Csősz Bogi gyermekkorát a javarészt magyarok lakta erdélyi kisvárosban, Sepsiszentgyörgyön töltötte. Családja nem volt könnyű helyzetben, ugyanis akkoriban diktatórikus rendszer uralkodott Romániában. Ez egy olyan világ volt, ahol, bár hiába magyarnak született az ember, mégsem lehetett magyar - mesélte a Tatár Csilla YouTube-csatornáján futó Tatár Csilla34 nevű websorozatban.

- Valójában annyira más világból érkezem, és ahhoz képest egy 180 fokos fordulatot vett az egész életem. 1984-ben születtem, 1989-ig nagyon csúnya diktatúra volt Romániában, nem lehetett magyarul beszélni az utcán, megpróbálták a vallást és az értékeket kiszakítani az életünkből. A kormány nagyon erős kézzel vezette az országot, mindenhol lehallgatták az embereket, tele voltunk félelemmel, de reménnyel is - emlékezett vissza.

Bár szomorú időket éltek, nagyon pozitív volt már kisgyermekként is. Nagyon nyitott volt a világra, sokat mosolygott, ezt viszont egyesek szóvá tették neki.

kérdezték, hogyan tudsz ennyit mosolyogni, miközben minden el van nyomva, nem kaphatsz vízumot, nem mehetsz ki az országból, nincsenek gyógyszerek, nincs segítség?

Hozzátette, akkoriban a legtöbb segítséget a magyar rokonoktól kapták. 17 éves koráig élt Erdélyben, de a lelke legmélyén tudta, hogy nem ott fogja leélni az életét, erre pedig tudatosan készült. Rengeteg könyvet elolvasott, ilyen fiatalon úgy érezte, olyan a gondolkodásmódja, mint egy negyvenévesnek.

Amikor elhatározta, hogy elhagyja szülőföldjét, és Budapestre költözött, mindössze 10 ezer forint volt a zsebében, azt is kölcsönkapta valakitől. Eleinte a fővárosi rokonok segítettek neki, albérletet és iskolát keresett, emellett több modellmunkát is elvállalt külföldön, járt Milánóban és Rómában is. Később megkapta a 2003-as Apám beájulna című filmben Barbi szerepét, aminek köszönhetően megismerte őt az ország, viszont beskatulyázták. Közben elvégezte Budapesten az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolát, mert a tanulást tartotta a legfontosabbnak. A modellkedést inkább ugródeszkának tekintette.

Így festett modellkarrierje idején Csősz Bogi

Ezeken a régi modellfotókon tutira nem ismernéd fel a Feleségek luxuskivitelben sztárját.

Csősz Bogi 13 évvel ezelőtt teljesen másképp nézett ki

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük