Luxus Vivi múltjából meglepő dolog derült ki - Ezt sokan nem gondolták volna róla
Vasvári Vivien az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt a múltjáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivient először a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorában láthattuk, ám idén ősszel még több mindent tudhattunk meg az életéről és a személyiségéről, miután részt vett férjével, Fecsóval a Nyerő Párosban, amit meg is nyertek. Az RTL Klub sikerprodukciójában szemtanúi lehettünk annak, mennyire küzdőszellem és kitartó, ám nem véletlen, miért vált ennyire erőssé, ugyanis volt egy időszak az életében, amikor nagyon sok nehézséggel kellett szembenéznie. Erről a Reggeliben mesélt.

Anyagi gondokkal küzdött a családja

Ma már nincsenek anyagi gondjai Vasvári Viviennek, mégsem hullott az ölébe minden abban a pillanatban, ahogy megszületett.

- Szegények voltunk nagyon, sosem fogom elfelejteni, amikor apukám egy banánt nem tudott nekem megvenni, és ott elsírta magát - emlékezett vissza a keserű emlékre, hozzátéve, hogy édesapja mindent megtett a családjáért.

Vasvári Vivien és férje, Fecsó örömteli hangulatban voltak, miután megnyerték a 2018-as Nyerő Párost.
Vasvári Vivien és férje, Fecsó örömteli hangulatban voltak, miután megnyerték a 2018-as Nyerő Párost.
Fotó: RTL Klub/Rácz Tamás

A szőke szépség minden sikeréért önerőből küzdött meg, senki nem segített neki.

- Táplálkoztam minden kudarcomból és fájdalmamból. Sokan azt mondják, hogy azért, mert a Fecsó mellettem van, neki köszönhetek mindent, hát nem - állította határozottan.

Sok lábon áll, pont azért, mert, ha az egyik projektje sikertelen lesz, nem fog összeomlani. Az eredeti végzettsége mezőgazdasági technikus, de egy fogtechnikusi iskolát is elvégzett, lakberendezéssel foglalkozik, de olykor modellmunkákat is szívesen elvállal. Emellett egy gyerekruhawebshopot is üzemeltet orosz barátnőjével, erről korábban az Origónak mesélt.

Ezt is szeretjük