Csősz Bogit alig ismertük fel - Rengeteget változott a Feleségek luxuskivitelben sztárja
Csősz Bogi sokat változott a Feleségek luxuskivitelben 2017-es indulása óta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Két év kihagyás után idén visszatér a VIASAT3 saját gyártású reality műsora, a Feleségek luxuskivitelben. Már megkezdődött a harmadik évad epizódjainak forgatása - ezt Csősz Boglárka osztotta meg a közösségi oldalán. 

Az első évad első része 2017 szeptemberében került adásba. Az első széria után Rubint Réka kiszállt, és Vasvári Vivien, Csősz Boglárka, Köllő Babett és Smaltig Dalma mellé 2018-ban csatlakozott Yvonne Dederick és Polgár Tünde. Dalma a 2020 tavaszán jelentkező harmadik évadban már nem vesz részt. 

Csősz Bogi a Feleségek luxuskivitelben 3. évadában

A Bors február végén leplezte le a Feleségek luxuskivitelben két új résztvevőjét. Két divattervező csatlakozik a VIASAT3 reality műsorába: Nagy Noémi, a Prieston márka alapítója és Molnár Nini, aki táskáival robbant be. Utóbbi egy kicsit kakukktojás, hiszen még hajadon.

csosz-bogi
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Az első évad óta Csősz Bogi változott a legtöbbet: vörös hajjal ismertük meg, 2020-ban pedig szőkére váltott.  

A legnagyobbat Vasvári Viviennel fordult a világ. Az első évadban még csak készült az esküvőjére, a másodikban várandós volt kisfiával, 2018 augusztusában, a Lagzi luxuskivitelben címet viselő különkiadásban pedig a nézők pazar esküvőjét láthatták.

2018 szeptemberében Fecsóval megnyerték az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpáros vetélkedőjét, ezért is lepett meg mindenkit, amikor egy évvel később, 2019 szeptemberében kiderült, hogy válnak. A 29 éves sztárra azóta rátalált az új szerelem: 2019. december 6-án, Mikulás-nap ismerkedett össze egy jóképű üzletemberrel, Zsigmonddal. 

Vasvári Vivien új párja

Vasvári Vivien január végén azt ígérte, február 14-én a nagy nyilvánosság előtt is megmutatja új párját. Ígéretét betartotta, Valentin-nap az Instagram-oldalán posztolta közös fotójukat a malajziai nyaralásukról, amelyen először látszik a férfi arca.  

Ezt is szeretjük