Meglepő dolog derült ki Csonka Andrásról - Kollégája árulta el róla
Németh Kristóf különös és vicces titkokat árult el barátjáról és kollégájáról, Csonka Piciről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csonka András és Németh Kristóf legendás barátsága hosszú időre nyúlik vissza, talán éppen ezért imádják egymást provokálni, és alkalomadtán vicces vagy éppen kellemetlen helyzetbe hozni. Így volt ez a TV2-n futó Pénzt vagy éveket című műsor egyik adásában is, ahol Németh Kristóf kollégájáról és barátjáról mondott meglepőt.

Azt beszélik róla..." - kezdte mondandóját Kasza Tibi. Németh Kristófnak sem kellett több, bemártotta barátját, és elárulta, mit csinál a színházban Csonka Pici a próbák között.

szoveg-nemeth-csonka
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

- Csodálatos élni, és úgy színésznek lenni, ahogy a Bandi, aki teljes álomvilágban, egy boldog, naiv világban él, és nem is veszi észre, hogy kik vannak körülötte.


A legkedvesebb dalait dúdolgatja magának, például a Ding ding dongot, és így öltözik az öltözőben. Néha átvált, megy ki a mosdóba, és elkezdi az Állj meg, kislány!-t énekelni.


Egyfolytában ez megy - árulta el Németh Kristóf a barátjáról, akiről a forgatás során még egy érdekes dolog is kiderült, mégpedig az, hogy durván telefonfüggő.- Csonka Pici élő adásokat nézek éjjel-nappal, megeszel egy croissant-t, és ezt élőben leközvetíted - szúrt oda Kasza Tibi vendégének. 

Németh Kristóf erre kontrázott, és elmondta, egyszer egy sokkal kellemetlenebb helyzetbe sodorta őt az 54 éves színész a telefonmániájával.

- Gyakorta együtt játszunk, és színházi előadások után egy öltözőben öltözünk. Hazamegyek, és látom, hogy Csonka Bandinak volt élő bejelentkezése. Rámegyek, és engem mutat, ahogy az öltözőben éppen öltözködöm… Köszönöm szépen, így jó show-t csinálni. Igazi barátságról szól - mondta viccesen a műsorban, akivel ezután Csonka Pici közölte, sokkal paparazzibb felvételei is vannak róla, amiket bármikor előszedhet.

Németh Kristóf bikinis felesége

Németh Kristóf rendszeresen oszt meg Zitáról képeket, bikinis fotókat is szokott róla posztolni. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire dögös a színész felesége.

Ezt is szeretjük