Meglepő dolog derült ki Csonka Andrásról - Kollégája árulta el róla

Németh Kristóf különös és vicces titkokat árult el barátjáról és kollégájáról, Csonka Piciről.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csonka András és Németh Kristóf legendás barátsága hosszú időre nyúlik vissza, talán éppen ezért imádják egymást provokálni, és alkalomadtán vicces vagy éppen kellemetlen helyzetbe hozni. Így volt ez a TV2-n futó Pénzt vagy éveket című műsor egyik adásában is, ahol Németh Kristóf kollégájáról és barátjáról mondott meglepőt.

Azt beszélik róla..." - kezdte mondandóját Kasza Tibi. Németh Kristófnak sem kellett több, bemártotta barátját, és elárulta, mit csinál a színházban Csonka Pici a próbák között.

szoveg-nemeth-csonka
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

- Csodálatos élni, és úgy színésznek lenni, ahogy a Bandi, aki teljes álomvilágban, egy boldog, naiv világban él, és nem is veszi észre, hogy kik vannak körülötte.


A legkedvesebb dalait dúdolgatja magának, például a Ding ding dongot, és így öltözik az öltözőben. Néha átvált, megy ki a mosdóba, és elkezdi az Állj meg, kislány!-t énekelni.


Egyfolytában ez megy - árulta el Németh Kristóf a barátjáról, akiről a forgatás során még egy érdekes dolog is kiderült, mégpedig az, hogy durván telefonfüggő.- Csonka Pici élő adásokat nézek éjjel-nappal, megeszel egy croissant-t, és ezt élőben leközvetíted - szúrt oda Kasza Tibi vendégének. 

Németh Kristóf erre kontrázott, és elmondta, egyszer egy sokkal kellemetlenebb helyzetbe sodorta őt az 54 éves színész a telefonmániájával.

- Gyakorta együtt játszunk, és színházi előadások után egy öltözőben öltözünk. Hazamegyek, és látom, hogy Csonka Bandinak volt élő bejelentkezése. Rámegyek, és engem mutat, ahogy az öltözőben éppen öltözködöm… Köszönöm szépen, így jó show-t csinálni. Igazi barátságról szól - mondta viccesen a műsorban, akivel ezután Csonka Pici közölte, sokkal paparazzibb felvételei is vannak róla, amiket bármikor előszedhet.

Németh Kristóf bikinis felesége

Németh Kristóf rendszeresen oszt meg Zitáról képeket, bikinis fotókat is szokott róla posztolni. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire dögös a színész felesége.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük