Csonka András megmutatta otthonát: a budai várra néz a lakása

Csonka András otthona a Naphegyen található. Csodás panoráma nyílik az erkélyről, a szobák pedig tele vannak relikviákkal.

csonka-andrás-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csonka András több mint 25 éve él imádott lakásában. Az ingatlan pazar környezetben helyezkedik el: az erkélyéből csodás panoráma nyílik a budai várra.

A színész 31 éves volt, amikor beköltözött a Naphegyen található ingatlanba. Ablakaiból rálát azokra az épületekre, amelyek gyerekkora fontos helyszínei voltak: a szülői házára, gimnáziumára és az Ifjúsági Parkra, ahova koncertekre járt a barátaival.

Csonka András lakása

Nemcsak kívülről veszi körbe a múltja, a szobák is tele vannak ereklyékkel. A Fókusz kameráinak mutatta meg féltve őrzött kincseit. Be se kell lépni a bejárati ajtón ahhoz, hogy megpillantsuk az elsőt. Ding Dong feliratú lábtörlő jelzi, kinek az otthonánál járunk. Rengeteg fotót, plakátot, kazettát őriz, a gardróbjában pedig ott lapul az öltöny, amelyet az egész ország ismer. Az emblematikus, piros Ding Dong zakó a mai napig jó rá.

A 64 négyzetméteres lakás minden helyiségét ízlésesen, minimalista stílusban rendezte be. A nappali tágas, a fürdő minden kényelmet kiszolgál, az erkély pedig turistalátványosságnak is felér.

Képes összeállításunkban körbenézhetsz Csonka András lakásában. Szobáról szobára mutatjuk, milyen szép helyen lakik.

Cover-fotó: RTL/Fókusz

Nézd meg Schobert Norbi és Rubint Réka otthonát is!

Mesés panoráma, hatalmas terület, dizájnerbútorok és üvegfalak - ezek jellemzik Schobert Norbi és Rubint Réka családi otthonát. Ritkaság, hogy a kamerák átléphetik a pazar ház bejárati ajtaját, hogy a nézők is megcsodálhassák, milyen luxusban élnek.

Ezt is szeretjük