A Barátok közt Berényi Zsuzsájaként lett ismert: az 55 éves Csomor Csilla ma ezzel foglalkozik
Csomor Csilla a színpadon, a golfban és tanárként is kiteljesedett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Berényi családot aligha kell bemutatni hazánkban bárkinek, sokan már-már régi ismerősökként gondolnak a szereplőkre. 

23 évvel ezelőtt azzal kezdődött a Barátok közt első epizódja, hogy Berényi András és felesége gyermekeikkel beköltöztek a Mátyás király téren található bérházba. A négy-, majd öttagú família sokáig volt a nézők kedvence, azonban idővel mindannyian elbúcsúztak a sorozattól.

Az 55 éves Csomor Csilla ma ezzel foglalkozik

A Berényi Zsuzsát alakító Csomor Csilla 2008-ban szállt ki, mint állandó szereplő, ezt követően csak rövid ideig, vendégszereplőként tűnt fel. Akkor azért döntött a távozás mellett, mert nem tudta összeegyeztetni a színpadi szerepeit a forgatásokkal.

barátok-közt-1
Fotó: RTL Klub/Barátok közt, Life TV/Ébredj velünk extra

A Jászberényben nevelkedett színésznő már kislányként tudta, a reflektorfénybe vágyik, balettozott, táncolt, énekelt, és verset szavalt. Nem volt kérdés, hol tanul tovább, 1988-tól a Színház- és Filmművészeti Főiskolán sajátította el a szakmát. 

Ma is a színház világának él. Két éve szerződött le az Udvari Kamaraszínházhoz, ahol leginkább történelmi darabokban játszik. A színjátszás szeretetét nem csak a színpadon éli meg, két önálló estje mellett a legfőbb célja, hogy a kultúrát a fiatalabb korosztállyal is megszerettesse, így rendhagyó irodalomórákat tart iskolákban.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Annyira szerettem volna a gyerekekhez, a fiatalokhoz közel kerülni. Megszerettetni velük azt a világot és kultúrát, ami már olyan távolinak tűnik. Hiszen a 19. század rég elmúlt. Nagy élvezet, amikor a tizenéves fiatalok azt írják nekem, hogy mennyire jól érezték magukat, és hogy az iskolában még heteken keresztül erről beszélgetnek - mesélte az Ébredj velünk extra vendégeként.

Ha nem Déryné Széppataki Róza vagy Blaha Lujza bőrébe bújik, akkor a golfpályán hódol második szerelmének. Évek óta imádja a sportot, amelyben egyre sikeresebb, rengeteg versenyen és bajnokságon részt vesz, és sokszor távozik aranyéremmel a nyakában. Saját bevallása szerint közepesen erős játékosnak számít.

csomor-csilla-1
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk extra

Joshi Bharat műsorában a magánéletére is kitért. Elárulta, 55 évesen már lemondott az anyaságról, azt azonban még hiszi, hogy megtalálja azt a férfit, akit neki szánt a sors.

- A családalapításról már végérvényesen lemondtam. Szülni már nem fogok, de talán még az Úr megadja nekem, hogy találok egy olyan társat, akinek esetleg vannak csemetéi, de ez sem feltétlenül életprogram. 

A Barátok közt alapszereplői akkor és most

A Barátok közt a legrégebb óta futó napi televíziós sorozat, amit magyar televíziós csatorna sugároz. Nem csak ebben írt történelmet, napi sorozat előtte egyáltalán nem futott Magyarországon. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Barátok közt alapszereplői 22 év alatt, és a régóta látható legfontosabb karakterek.

Ezt is szeretjük