Felismered az 51 éves Csollány Szilvesztert? 3 gyermek apja a tornász olimpikon
Csollány Szilveszter Ausztriában edzőként dolgozik, itthon egyetemi oktató.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csollány Szilveszter a ’90-es évek legismertebb magyar tornásza, aki olimpiai, világ- és Európa-bajnok. Az 1996-os atlantai olimpián gyűrűn holtversenyben ezüstöt, a 2000-es sydney-i olimpián aranyat nyert. 2003-ban vonult vissza. 

A közösségi oldalán sokakat meglepett, amikor augusztus közepén azt posztolta, hogy házasságot kötött párával, Jutkával. 

Csollány Szilveszter így él most

Az 51 éves sztár a Reggeliben öntött tiszta vizet a pohárba, és közölte: nem került sor újabb esküvőre. A sportolónak az első házasságából egy lánya született, Szimi már nagykorú, második felesége két kislánnyal ajándékozta meg, Kincsővel és Kittivel. Amikor legutóbb belépett a Facebook-fiókjába, feltűnt neki, hogy csak az egyik gyermeke neve van kiírva családtagként, ezért gyorsan felvitte a másik kettőét is. Ha már ezt a részt kitöltötte, a kapcsolati státusz részen is bejelölte, hogy házas. 

csollany-szilveszter-2021
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Egyszer csak több száz ember elkezdett gratulálni az esküvőmhöz, ami 2006 májusában történt. Amikor jött haza a feleségem munkából, kérdezte: már megint elvettél? – mesélte az RTL Klub reggeli műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Miután visszavonult az élsporttól, Csollány Szilveszter anyagi gondokkal küzdött. 2011-ben feleségével és két lányukkal Izlandra költözött, de Jutkát gyötörte a honvágy, ezért a gyerekekkel két év után hazajött. A sportoló két hónappal később követte őket, de kapott egy állásajánlatot Svájcba, így jó darabig távkapcsolatban éltek. Másfél év után ő is Sopronba költözött, ahol felesége egy fogászati klinikán dolgozott. A Reggeliben elárulta, hogy jelenleg Ausztriában edzősködik, emellett egy hazai felsőoktatási intézményben is tanít. 

A férfi tornászok szerenkénti döntőjének gyűrűversenyén győztes Csollány Szilveszter az aranyérmét mutatja Sydney-ben 2000. szeptember 24-én.
A férfi tornászok szerenkénti döntőjének gyűrűversenyén győztes Csollány Szilveszter az aranyérmét mutatja Sydney-ben 2000. szeptember 24-én.
Fotó: MTI/Földi Imre

- Ausztriában dolgozok egy tornaklubban, egy kis hobbiklubban. Hál’ istennek nincsen messze, körülbelül 17 kilométer Sopronból Eisenstadtba. Ősztől szoktam tanítani Szombathelyen, az ELTE Savaria Egyetemi Központban külsős szakoktatóként. Nem tartanak tőlem, én másképpen tanítok, megpróbálok olyan tudást átadni, amit majd hasznosítani tudnak testnevelőkként az iskolákban. Hallgatnak, figyelnek rám, megköszönik azt a tudást, amit átadok nekik. 

Bevallotta, edz, erősít és fut, de a magyar tornasportban nincs benne. Azt látja, hogy sok gyerek választja a torna sportágat, de felnőttként jóval kevesebben űzik, mert ekkor derül ki, milyen sok és kemény edzéssel és milyen sok lemondással jár, hogy világszínvonalat érjenek el. Azt is elárulta a nézőknek, hogy a gyerekei nem kívántak a nyomdokaiba lépni. 

csollany-szilveszter-2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Alkatilag egyik sem alkalmas a tornasportra. Nagyon picinek, nagyon könnyű csontozatúnak kell lenni, és rugalmasnak. Ők nem azok a típusúak. A középsőmet inkább a zene, a színház érdekli jobban, a kicsi akrobatikus rock and rollt táncol. 

Egerszegi Krisztinának háromgyerekes anyaként teljes az élete

Az ország Egérkéje interjút csak nagyon ritkán ad, legutóbb 2017 novemberében szerepelt a Nők Lapja címlapján. Egerszegi Krisztina, aki 2021. augusztus 16-án a 47. születésnapját ünnepelte, a hetilapnak most, 22 évvel a visszavonulása után újra megszólalt.  

Ezt is szeretjük