Csobot Adél pirulva vallott a szexuális életéről - Istenes Bence is zavarban volt
A Nyerő Páros című műsorban Csobot Adélnak és Istenes Bencének is jellemeznie kellett a szexuális életüket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros szerda esti részében az RTL Klub sztárpáros vetélkedőjében részt vevő ismert szerelmesek ismét páros játékban vettek részt: Sebestyén Balázs arra volt kíváncsi, mennyire gondolkodnak ugyanúgy a kapcsolatukról. Az erre vonatkozó kérdésekre kellett válaszolniuk szimbólumokkal vagy egy-egy szóval, és pontot csak akkor kaptak a válaszért, ha azok egyezőek voltak. 

Természetesen a páros szexualitása is terítékre került, egy-egy szimbólumot kellett választaniuk arra a kérdésre, milyen a szexuális életük. Csobot Adél egy repülő ikonját választotta. 

- Először a rakétára gondoltam, de aztán a repülőt választottam, mert ez egy felemelő érzés a mi kapcsolatunkban, ilyenkor szállunk - indokolta választását az énekesnő, aki jobban tette volna, ha az első megérzésére hallgat, mert Istenes Bence választása a rakétára esett. 

csobot-adel
Fotó: RTL Klub

- Számomra ez volt a leghatásosabb, legmagasabbra lő. Ez volt nekem a leg - mondta a tévés, akinek nem kellett szomorkodnia az elveszített pont miatt, mert tízből nyolc kérdésre egyezett a válaszuk. 

A páros szerint ez a játék is jó visszajelzés volt számukra, nagyon pozitívan élték meg, hogy ezúttal is nagyon egymásra hangolódtak. Szerintük ettől működik olyan jól a kapcsolatuk.

csobot-adel-istenes-bence2

Sárközi Ákos és Évi választása a repülőre esett, mert ők közben is szárnyalnak. A páros nyolc egyező választ adott. Fluor Tomi szintén a repülőgépet emelte le az ikonok közül, mert az a magasban szárnyal, míg barátnője, Mesi az oldalkocsis motort, mert az oldalkocsi és a motorja kapcsolódnak. Ők négy egyező választ adtak. Fésűs Nelly és a férje szintén az oldalkocsis motorral jellemezte a szexualitást a kapcsolatukban, mert összekapcsolódnak - ők nyerték a játékot kilenc egyező válasszal. 

Sáfrány Emese és párja, Ádám négy kérdésre adták ugyanazt a választ. Mivel nekik volt a legkevesebb pénzük, ők kerültek a veszélyzónába Fluorékkal, és a Nyerő Páros villáját is nekik kellett elhagyniuk, mert csak Sárközi Ákosék szavaztak rájuk, amikor arról kellett dönteni, kik maradjanak.  

Csobot Adél volt a legszexibb rúdtáncos

A Nyerő Páros hétfő esti adásában a szerelmespárok nőtagjainak produkciójukat egy bárnak berendezett, rúdtáncos díszletben kellett előadniuk. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös volt Csobot Adél, Fésűs Nelly, Sáfrány Emese, Fluor Tomi barátnője, Mesi és Sárközi Ákos felesége, Évi.

Ezt is szeretjük