Csobot Adél sárga bőrruhába bújt - Megvillantotta szexi combjait
Csobot Adél az Álarcos énekes tegnap esti adásában extravagáns szettel debütált.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este újra elstartolt az Álarcos énekes: a show-műsorban a nézők és a négy híres Nyomozó hétről hétre azon dolgozik, hogy kitalálja: ki van a maszk mögött? A második évad első adásában az Egér a Makival, a Dinó a Kaktusszal, az azóta leleplezett Süti a Békával, végül pedig a Tigris a Babával párbajozott.

Az első leleplezett - a Nyomozók döntése alapján - a Süti volt, aki alatt a népszerű rapper, a Wellhello egyik frontembere, Fluor Tomi rejtőzött. Hargitai Bea úgy tippelte, hogy Alekosz, Gáspár Laci szerint Puzsér Róbert, Csobot Adél úgy vélte, Lali, Sebestyén Balázs pedig úgy gondolta, Edwin Marton volt a maszk mögött. Egyedül a műsorvezető, Istenes Bence tartott ki az elhangzott nyomok alapján a végül helyesnek bizonyult tippje mellett.

Csobot Adél sárga bőrruhában

Hargitai Bea új Nyomozóként mutatkozott be, míg Csobot Adél a második évad első adásában már tapasztalt találgatóként foglalt helyet csapattársai mellett. Ahogy az első évadban megszokhattuk tőle, ezúttal is extravagáns szettben ült kamerák elé. Sárga bőrruhája és a kiegészítők vonzották a tekinteteket, a kulisszák mögött pedig szexi combjait is megvillantotta benne. 

Ezt is szeretjük