Kiderült, Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata válságba került: szakember segítségét is kérték

Istenes Bence és Csobot Adél az IstenEstben beszéltek arról, sok mélypontjuk volt, amikor azt gondolták, jobb lenne külön.

csobot-adel-istenes-bence-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence és Csobot Adél bevallották, valóban válságba került a kapcsolatuk, külső segítséget is igénybe vettek, hogy megmentsék. 

Erről az IstenEst harmadik évadának hetedik epizódjában beszéltek, melynek témája a kapcsolatmegújítás, párdinamika, szexualitás volt. 

Csobot Adél és Istenes Bence válófélben volt 

Istenes Bence és Csobot Adél a 2012-es X-Faktornak köszönhetően találtak egymásra, melynek előbbi a háttérműsorát vezette, míg utóbbi a versenyzője volt, harmadik helyezést ért el. Első fiuk, Nátán 2016-ban, a második, Ádin 2018-ban született. Idén sokan pletykálták, hogy a kapcsolatuk komoly válságba került, a rajongók aggódtak, amikor már fél éve nem láttak tőlük közös posztot, és Istenes Bence elindult az El Caminón, aminek az emberek akkor szoktak nekivágni, ha valamilyen szempontból válságban van az életük. Nagy volt az öröm a kommentelők körében, amikor áprilisban végre közös képen mosolyogtak az Instagramon.  

csobot-adel-istenes-bence
Fotó: YouTube/IstenEst

Amikor a tévés az IstenEstben arra kérte párját, meséljen a tíz együtt töltött évükről, hogyan lehet egy kapcsolatot megújítani, mi egy hosszú távú kapcsolat titka, Csobot Adél nem köntörfalazott: arról is beszélt, hogy volt idő, amikor azt gondolták, jobb lenne különválniuk.

- Mi is nagyon sokat beszélgetünk erről. Sőt, amikor beszélgetünk, többnyire mindig ez a téma - kezdte az énekesnő. 

- Azt gondolom, hogy a kommunikáció nagyon fontos. Hogy meg tudd osztani a gondolataidat, az érzéseidet a társaddal, hogy

merj őszinte lenni, még akkor is, ha megbántod a másikat

- vette át a szót Istenes Bence, mire gyermekei anyja hozzátette, szerinte is az őszinte, intenzív kommunikáció az alapja egy hosszú távú kapcsolatnak. 

csobot-adel
Fotó: YouTube/IstenEst

- Egy kapcsolatot folyamatosan meg kell újítani, változunk együtt és külön-külön is, gyerekeink lesznek, változik az életünk, ezáltal a kapcsolatunknak is változnia kell.

Mi időről időre kicsit számot vetünk, és kicsit új szabályokat állítunk fel.

- Drasztikus néha kimondani, de tényleg új szabályok szerint élünk. Nekünk szerintem ez segít alkalmazkodni - árulta el a 28 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Istenes Bence nem hisz abban, hogy ugyanazokat a normákat kellene követniük, mint a nagy- vagy a dédszüleik idejében, mert nagyon sokat változott a világ, sem abban, hogy egy kapcsolat ugyanúgy tud működni tíz év után, mint korábban. Pláne, hogy Adél még csak 18 éves volt, amikor egymásra találtak, és 25 évesen ő sem volt sokkal komolyabb. 

- Nem kell leélned az életedet azért valakivel, és ebben a családmodellben hinned, mert ezt várják el a nagyszülők vagy a szüleid. Szerintem igenis belefér a mai világba, hogy ha a gyerekeknek is jobb, neked is, akkor merj kilépni - véli a 35 éves műsorvezető. 

Úristen, hány kilépési pont volt…

- vallotta be Csobot Adél.

istenes-bence
Fotó: YouTube/IstenEst

- Mi alapvetően nagyon hiszünk ebben az egységben, és nagyon szeretnénk együtt tartani, mindig mindent megpróbáltunk. Nekünk is nagyon sok mélypontunk volt, amikor már gondoltunk kiszállásra, hogy „figyi, jobb lenne külön”. Valahogy mégis a Jóisten azt akarta, hogy még együtt maradjunk - ismerte el Bence.

- Hát, meg mi azt akartuk… - tette hozzá Adél.

- Igen, mi is ezt akartuk, és mi is tök sokat dolgoztunk ezen, kommunikációval, külső segítséggel is. 

Istenes Bence és Kovácsovics Fruzsina kapcsolata

Kovácsovics Fruzsina a Csillag Születik első, 2007-es évadában vált országosan ismertté. Istenes Bence tévés karrierje 2008-ban indult, amikor a VIVA TV műsorvezetője lett. Kevesen tudják, de a két fiatal sztár egy darabig egy párt alkotott. Kapcsolatuk 2009-ben kezdődött, azonban több szakítás és kibékülés után 2010-ben elváltak útjaik. Az énekesnő az IstenEst című YouTube-sorozat vendégeként elárulta, annak idején látszatkapcsolatnak indult a viszonyuk.

Cover-fotó: YouTube/IstenEst

Ezt is szeretjük