Csobot Adél gyönyörű hófehér, lenge ruhájában: Istenes Bencével Horvátországban nyaralnak
Csobot Adél és Istenes Bence Horvátországban nyaralnak, ahonnan fotókat is posztoltak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adélnak 2020-ban azért volt zsúfolt a nyara, mert forgatta az RTL Klub Álarcos énekes című jelmezes-éneklős műsorának második évadát, valamint a Dobó Kata által rendezett, El a kezekkel a Papámtól! című családi filmben is kamerák elé állt - a 27 éves sztárt először láthatjuk mozivásznon, színészi alakítása mellett énekhangját is megmutatja.

Május elején derült ki, hogy ő lesz a 2021-es X-Faktor új női mentora, így az idei nyáron is lesz dolga. 

Csobot Adél hófehér ruhában

Az RTL Klub tehetségkutatójának válogató adásait június közepén kezdték felvenni, július közepén pedig az X-Faktor Tábor kezdődött el. Úgy tűnik, a Mentorház előtt a zsűritagok szusszannak egyet: Csobot Adél Istenes Bencével Horvátországban, az Isztrián lazítanak. 

Az énekesnő-színésznő nagy sikert aratott lenge, hófehér ruhájában, amit egy esti kiruccanásukon viselt, több mint 20 ezer lájkot kapott. 

Istenes Bence egy medence partján készült, közös fotót is megosztott. Azt írta: "Rájöttem, h egész évben tudnék nyaralni. Úgyhogy elkezdtem győzködni Adélt, hogy költözzünk valamelyik tengerpartra, és nyissunk egy kis beach clubot. Ki tud valami jó helyet?"

Csobot Adél bikiniben és fürdőruhában

Az X-Faktor új női mentora és Istenes Bence a fiaikkal együtt július elején is Horvátországba utazott. Csobot Adél innen az Instagram-oldalán egy fürdőruhás és az Insta-storyban egy bikinis képet is mutatott magáról.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük