Csobot Adél gyönyörű hófehér, lenge ruhájában: Istenes Bencével Horvátországban nyaralnak
Csobot Adél és Istenes Bence Horvátországban nyaralnak, ahonnan fotókat is posztoltak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adélnak 2020-ban azért volt zsúfolt a nyara, mert forgatta az RTL Klub Álarcos énekes című jelmezes-éneklős műsorának második évadát, valamint a Dobó Kata által rendezett, El a kezekkel a Papámtól! című családi filmben is kamerák elé állt - a 27 éves sztárt először láthatjuk mozivásznon, színészi alakítása mellett énekhangját is megmutatja.

Május elején derült ki, hogy ő lesz a 2021-es X-Faktor új női mentora, így az idei nyáron is lesz dolga. 

Csobot Adél hófehér ruhában

Az RTL Klub tehetségkutatójának válogató adásait június közepén kezdték felvenni, július közepén pedig az X-Faktor Tábor kezdődött el. Úgy tűnik, a Mentorház előtt a zsűritagok szusszannak egyet: Csobot Adél Istenes Bencével Horvátországban, az Isztrián lazítanak. 

Az énekesnő-színésznő nagy sikert aratott lenge, hófehér ruhájában, amit egy esti kiruccanásukon viselt, több mint 20 ezer lájkot kapott. 

Istenes Bence egy medence partján készült, közös fotót is megosztott. Azt írta: "Rájöttem, h egész évben tudnék nyaralni. Úgyhogy elkezdtem győzködni Adélt, hogy költözzünk valamelyik tengerpartra, és nyissunk egy kis beach clubot. Ki tud valami jó helyet?"

Csobot Adél bikiniben és fürdőruhában

Az X-Faktor új női mentora és Istenes Bence a fiaikkal együtt július elején is Horvátországba utazott. Csobot Adél innen az Instagram-oldalán egy fürdőruhás és az Insta-storyban egy bikinis képet is mutatott magáról.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük