Csobot Adél ritka családi képe: így birkózták le fiai a fűben
Csobot Adél ezzel a vidám családi fotóval köszöntötte 2021-et.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adél és Istenes Bence manapság kétségkívül az egyik legnépszerűbb hazai sztárpár. A nézők jól ismerhetik kettősüket: 2019-ben a Nyerő Páros harmadik szezonjában bebizonyították, hogy minden akadályt legyőznek együtt, az Álarcos énekesben vicces csipkelődésükkel lopták be magukat a közönség szívébe, mindennapjaikba pedig a YouTube-csatornájukon kaphatnak némi betekintést a rajongóik.

Habár sok oldalukat megmutatták az elmúlt években, egy dologra mindig nagyon ügyelnek, gyermekeiket igyekeznek óvni a rivaldafénytől. A 26 éves énekesnő két kisfiúval ajándékozta meg műsorvezető kedvesét: Nátánt 2016. május harmadikán, Ádint 2018. augusztus 11-én hozta világra.

Csobot Adél családi fotója

Csemetéiket nem rejtik el teljesen a figyelem elől, vlog-videóikban és az Instagram-oldalaikon ritkán, az arcuk takarásával láthatjuk őket. Csobot Adél most az új esztendő köszöntéseként döntött úgy, hogy feltölt egy vidám családi fotót.

A cuki felvételen a sztáranyukát éppen lebirkózzák gyerkőcei a fűben, ám ezt ő szemmel láthatóan cseppet sem bánja, fülig érő vigyora és a fotó melletti leírás elárulja, a 2021-es évet pontosan így képzeli el.

Már megszokhattuk tőle, hogy minden mókában benne van. Ha kell, a földön hempereg, fest, barkácsol, vagy órákon át legózik a gyerkőcökkel. A játék közben pedig szem előtt tartja, hogy ne csak a szórakozás kerüljön előtérbe, hanem a fiúk kreativitása is fejlődjön.

"Olyan lenyűgöző látni azt: ahogyan a fiúk nőnek, úgy bontakoznak ki egyre jobban a játékon keresztül. Nátánnak eléggé élénk a fantáziája, ő pl. a cuki állatok és trópusi gyümölcsök mellett simán belemagyarázza, hogy éppen tüzet oltunk, de én ezt nagyon élvezem!" - árulta el egy korábbi posztjában.

Csobot Adél szexi ruhája az Álarcos énekesben

A 26 éves sztár egyik legszexibb kreációja az a testhezálló lakkruha volt, amit szeptember közepén, a harmadik adásban viselt. Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Csobot Adél legemlékezetesebb ruhái az Álarcos énekes 2. évadában.

Ezt is szeretjük