Csobot Adél olyat mutat, amit eddig kevesen láttak tőle
Csobot Adél is a versenyzők között szerepel a Dancing with the Stars harmadik évadában.

csobot-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 leplezte, kik lesznek azok a sztárok, akik részt vesznek a Dancing with the Stars ősszel induló, harmadik évadában. 

A hírességek között szerepel Csobot Adél is, az erdélyi, egészen pontosan nagykárolyi származású énekesnő-színésznő, aki nem először húz majd tánccipőt. 

Csobot Adél a Dancing with the Starsban

Istenes Bence párja, a most 28 éves, kétgyermekes Csobot Adél, aki energikus, lendületes természetéről híres, fiatalon az éneklés mellett a táncnak is hódolt. A néptánc volt az egyik szenvedélye, ám más táncnemekben szintén kipróbálhatta magát. 

Csobot Adel Hegyes Berci
Fotó: TV2

 - Öt évig néptáncoltam, de nem is csak ebben próbáltam ki magam akkoriban, hanem számos más társastáncba is belekóstoltam. Még a versenytáncba is egy nagyon picit. Úgy emlékszem, az iskola és a tanulás miatt egyre kevesebb idő jutott ezekre, ezért hagytam abba. De minden percét élveztem, ennek lehetett szerepe abban, hogy elvállaltam ezt a felkérést. Azóta is erősen él bennem a tánc iránti szeretet. Rendesen azt érzem, hogy ez egy kiváltságos helyzet, hogy ebben benne lehetek - mesélte a Feminának. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az énekesnő-színésznő táncpartnere Hegyesi Berci lett, aki a show első évadában Nagy Rékával, a másodikban pedig Gelencsér Tímeával táncolt. Utóbbival végül győzelmet arattak, ők állhattak a dobogó legmagasabb fokára. Csobot Adél szerint a táncos kiváló, professzionális oktató, az első két próbán érezte, megvan köztük az összhang. A műsor kihívásaival kapcsolatban félelem nincs benne, de kíváncsiság igen. 

- Izgatottság mindenképpen van bennem, hiszen ez az egész egy nagyon komoly koncentrációt, alázatot, fizikai állóképességet igényel. Eleve az új és ismeretlen és az ehhez való hozzáállás is egyfajta izgatottság. De alapvetően nagyon nyitott vagyok. Vannak, azt gondolom, olyan táncnemek, amik erősen tudják majd tükrözni a személyiségem különböző oldalait.

Jó lesz, hogy olyat is megmutathatok magamból esetleg, ami eddig kevésbé volt látható. Izgatott vagyok, és kíváncsi. 

Abszolút győzni jöttem.

- Egy otthoni sakkjátszma vagy kártyaparti alkalmával is erős versenyszellem van bennem. Egy ilyen helyzetben ez nem tud nem kijönni. Nem tud más lenni, mert ez az embernek a karakterében, a jellemében benne van. Amúgy is azt gondolom, hogy nincs értelme, ha az ember nem adja át magát ennek. Persze nem görcsösen, minden pillanatot szeretnék megélni, függetlenül attól, meddig jutunk el. De ott fog lebegni a lelki szemeim előtt, hogy de jó lenne végigmenni - tette még hozzá Csobot Adél, aki lelkesen várja a próbákat és az első élő adást. 

Csobot Adél szexi bikiniben

Csobot Adél és Istenes Bence szakítanak időt a feltöltődésre: Olaszországban, a Balatonnál, majd Horvátországban is nyaraltak. Az énekesnő Opatijából bikinis fotót is kitett magáról.

Cover-fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Ezt is szeretjük