Csisztu Zsuzsa és rég látott fiai: Krisztián 14 éves helyes kamasz lett
Csisztu Zsuzsa a címlapon pózolt szép családjával: férjével és két fiukkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csisztu Zsuzsa tornászként 1982 és 1992 között volt a magyar válogatott tagja, visszavonulása után elkezdte műsorvezetői és szakkommentátori pályafutását. Hat olimpiáról közvetített, sporthíradót vezetett, illetve olyan műsorok háziasszonyaként tűnt fel, mint a Napkelte, a Telesport vagy a Napló. 

Jelenleg ő vezeti az egyik népszerű hetilap és internetes közéleti portál sportrovatát, emellett a saját YouTube-csatornájára, a Csisztu Channelre készít interjúkat. Ami a magánéletét illeti, idén ünnepelte 15. házassági évfordulóját dr. Ketskés Norberttel, akivel két fiút nevel, Krisztián 14, Adrián pedig nyolcéves. 

Csisztu Zsuzsa gyerekei

Az 51 éves sztár férjével és két fiával pózolt együtt a Meglepetés magazin decemberi számának címlapján. A fiúk sokat nőttek, Krisztiánból pedig helyes kamasz lett, aki már a középiskolai felvételire készül. 

A lapnak adott interjúban elmondta, hogy a karácsony számukra az év legfontosabb ünnepe, még a szülinapoknál is jelentősebb. A fiainak általában autós maketteket ajándékoznak, ezzel a férjével nem tudnak mellélőni.

- Élnek-halnak az autókért, nagyon szeretik az egyes márkák fejlesztéseiről szóló anyagokat. Ha kapnak egy-egy autókatalógust, azt napokig, hetekig böngészik. Felnőtt autóőrült férfiakat lekörözve tudnak a témáról beszélgetni. Az élethű autómakettjeiket pedig, amiket jellemzően karácsonyra kapnak, elképesztően nagy becsben tartják.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az ünnepek környékén a gyerekeivel jótékonykodni is szoktak, a fiúk kiválogatják azokat a holmijaikat, amelyek más gyerkőcöknek örömet okozhatnak, majd az összegyűjtött tárgyakat elviszik az egyik segélyszervezetnek.

Az egész család elfoglalt, férje jelenleg kórházban dolgozik, a járvány miatt pedig eléggé leterhelt a kollégáival együtt. Csisztu Zsuzsa nehezen mond nemet a különböző felkérésekre, nem mellesleg több dolgot is csinál. Fiaiknak szintén sok dolguk van.

- A nagyfiunkkal, Krisztiánnal készülünk a középiskolai felvételire, számos foglalkozásra hozzuk-visszük a gyerekeket, vívásra, úszásra is járnak, a kicsi zongorázni tanul, szóval meglehetősen terheltek a mindennapjaink.

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra lánya

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kislánya 2007-ben jött a világra. Zora 14 éves lett, édesanyja december 7-én posztolt egy szülinapos fotót vele. 

Ezt is szeretjük