Már nyoma sincs a plusz kilóknak - Cserpes Laura gyönyörű volt a divatbemutatón
Cserpes Laura kívül-belül jól érzi magát a bőrében, és ez meg is látszik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cserpes Laura gyönyörű volt a JOY magazin hétvégén megrendezett Bringával a Pink szőnyegen elnevezésű eseményén, melyen a legmenőbb biciklirajongó sztárok osztották meg tippjeiket, és mutatták meg, ők mivel dobják fel outfitjüket, ha kerékpárra pattannak.

Cserpes Laura áprilisban árulta el a Best magazinnak, hogy pajzsmirigy-alulműködés miatt időnként felszaladt rá pár kiló, az is az oka volt annak, hogy hónapokra szinte teljesen eltűnt a nagy nyilvánosság elől

- Több életmódváltáson vagyok túl, de most sikerült a megfelelő módszert megtalálnom. Korábban előfordult, hogy meghíztam, kiderült, hogy egy hormonbetegség okozta. Nem beszéltem róla, inkább magamban szenvedtem, nem akartam, hogy sajnáljanak - árulta el a hetilapnak. 

cserpes-laura1
Fotó: Földesi Máté István

Az, hogy most már testileg-lelkileg harmóniában van, a rendhagyó divatbemutatón is sugárzott róla. 

A rendezvényen a sztárok közül a legnagyobb sikert Molnár Andi aratta. A táncművész és műsorvezető Nyári Diát is arra ösztönözte, vásároljon biciklit, és kisgyerekes anyukaként sokat közlekedjen két keréken. 

molnar andi lakatos mark
Fotó: Földesi Máté István

- Abszolút szerelembe esetem Molnár Andi biciklijével. A provance-i stílus és a kis kosár nagyon megfogott, bár nekem a legfontosabb szempont, hogy egy gyerekülés is felkerülhessen rá, így valahol a trendiség és a praktikusság között kell majd kompromisszumot találnom - mondta. 

Tóth Gabi a Daalarna divatbemutatóján

Nem csak a divatszakma, de a divatért rajongó hazai sztárok is kíváncsiak voltak a Daalarna új, Rebelle kollekciójának bemutatójára. A 2019-es Daalarna Fashion Show-n nemcsak Tóth Gabi és Rubint Réka, valamint lánya, Schobert Lara jelent meg, de Liptai Claudia és lánya, Gesztesi Panka is kíváncsi volt a legújabb kollekcióra.  

Ezt is szeretjük