Tóth Gabi mellét csak egy kis csipke takarta - Meseszép estélyibe bújt
Az újdonsült menyasszony, Tóth Gabi mesésen festett a Daalarna-kreációban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem csak a divatszakma, de a divatért rajongó hazai sztárok is kíváncsiak voltak a Daalarna új, Rebelle kollekciójának bemutatójára. Rubint Réka 18 éve ismeri Benes Anitát, aki megálmodta a fitneszkirálynő első esküvői ruháját, és több Story- vagy Glamour-gálán, nagyszabású rendezvényen viselte a divattervező által megálmodott kreációkat.   

"Lenyűgöző volt a ma esti Daalarna Fashion Show 2019 bemutatód! Ismét bebizonyítottad, hogy egyedülálló és káprázatos vagy!!! (…)Elválaszthatatlan páros vagyunk, hiszen minden fontos alkalom esetén a Te gyönyörű ruhakölteményeid egyikét viselem" - írta a negyvenéves sztár a közösségi oldalán. 

Lehet, hogy Tóth Gabi is egy Daalarna-kreációban megy férjhez: egy mesés, fekete darabban keltett feltűnést a pénteki divatbemutatón. Az énekesnő vasárnap tudatta az Instagram-oldalán, hogy szerelme, Krausz Gábor séf megkérte a kezét, ő pedig igent mondott. Eljegyzési gyűrűjét is megmutatta. 

A 2019-es Daalarna Fashion Show-n nemcsak Tóth Gabi és Rubint Réka, valamint lánya, Schobert Lara jelent meg, de Liptai Claudia - akinek szintén Benes Anita tervezte tavaly az esküvői ruháját - és lánya, Gesztesi Panka is kíváncsi volt a legújabb kollekcióra.  

Ezt is szeretjük