Csepregi Éva fia feleségül vette szép szerelmét: Dóra különleges menyasszonyi ruhát viselt

Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid és szerelme, Dóra május 22-én mondták ki a boldogító igent.

Csepregi Éva fia esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy nap volt május 22-e Csepregi Éva családjában. Fia, Heatlie Dávid és szerelme múlt hét pénteken kimondták a boldogító igent. 

A koronavírus-járvány miatt sokáig kérdéses volt, csúsztatni kell-e az időpontot, ám végül majdnem minden úgy alakult, ahogy szerették volna. Noha a lagzit szeptemberre halasztották, szűk körű, 90 fős esküvőjükre sort kerítettek.

Csepregi Éva fia megnősült

Szentendrén, a Duna-parton tartották a menyegzőt, amelynek előkészületeiről az énekesnő áprilisban a Life TV műsorában mesélt. Elárulta, hogy a dátum közeledtével egyre nagyobb szerepet vállalt a szervezésben. Imádta a természetközeli helyszínt, valamint a ruhaválasztásnál is sokat számított a szava. Menye, Dóri nem mindennapi menyasszony volt: tornacipőben és piros tüllszoknyában állt oltár elé.

csepregi-éváék-esküvő
Fotó: Instagram/Heatlie Dávid

- Eleinte mindig csak utólag kaptam az információt, hogy: megnéztük, eldöntöttük, elintéztük. Aztán, ahogy közeledik az időpont, egyre jobban beavattak, aminek nagyon örülök. Mert így részt vehettem a ruhaválasztásban, és együtt néztük meg a helyszínt is. Büszke vagyok rájuk, hogy nem volt nagy igényük, hanem egy nagyon naturális, jópofa helyszínt választottak - ecsetelte 2021 áprilisában az Ébredj velünk! vendégeként.

Arról is említést tett az adásban, mennyire várja, hogy nagymama lehessen. Ám ez korántsem jelenti azt, hogy sürgetné az ifjú párt, szerinte minden a maga idejében fog megtörténni.

- Nagyon várom, hogy két ilyen szép embernek milyen helyes, aranyos, tehetséges gyereke lesz. Nagyon szeretném, de csak nagyjából beszélgetünk róla, mert egy gyerek akkor születik, amikor az a gyerek meg akar születni. A sorsra bízom, mikor kapom meg ezt az ajándékot.

Udvaros Dorottya ritkán látott fia

Udvaros Dorottya fia mára 35 éves, nagyon jóképű férfi lett, jól mutatna a filmvásznon akkor is, ha nem mint kaszkadőr játszaná el színészek veszélyes jeleneteit. 

Ő Udvaros Dorottya ritkán látott fia: a 35 éves Máté piszkosul jóképű

Udvaros Dorottya szerint a fiában is jócskán van színészi tehetség, de Máté sosem akart színész lenni.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük