Csányi Sándor és Tenki Réka fia már ilyen nagy: ritka fotót posztolt a színésznő
Csányi Sándor és Tenki Réka kisebbik gyermeke 2019 decemberében jött a világra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csányi Sándor és Tenki Réka fiukat szinte soha nem mutatják meg a nyilvánosságnak. Nagyon óvják gyermekeiket a rivaldafénytől, lányukat, Lucát is nagyon ritkán láthatják a követőik. 

Utoljára 2021 decemberében posztolt róla édesanyja egy olyan képet, amelyen hátulról látható.

Csányi Sándor és Tenki Réka fia

Ezúttal is a színésznő tett közzé egy fényképet, amelyen az egyik csemete szerepel. A felvételen ugyan nem láthatjuk fia arcát, de az megállapítható rajta, hogy a decemberben hároméves csemete milyen nagy már.

A sztárpár második gyerkőce 2019 decemberében jött a világra. Tenki Réka mindenórás terhesen ment a Seveled című film premierjére, onnan pedig férjével egyenesen a kórházba vették az irányt. 

Különleges oka van annak, hogy kitette a fotót fiáról, a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet. Csömörön az erdőben szoktak játszani a gyerekeivel, el sem tudja képzelni, milyen lenne ez a szép környezet, ha kivágnák a fákat onnan.

A posztot sokan lájkolták pár óra alatt. Pokorny Lia emojikkal fejezte ki, mennyire egyetért kolléganője álláspontjával.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Détár Enikő és Rékasi Károly 1984-től 2013-ig tartó házasságából két gyermek született: Eszter 1989-ben, Zsigmond 2001-ben látta meg a napvilágot. Ilyen helyes férfi lett a fiukból.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük